Doliu în lumea artistică. Un DJ celebru a murit subit

Dj-ul şi producătorul Andrew Weatherall, în vârstă de 56 de ani, a murit luni dimineaţa la spital. Acesta suferea de o embolie pulmonară, conform managerului lui. 

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 16:21

Managerul lui a confirmat tragica știre într-un comunicat, scriind: „Ne pare rău să anunțăm că Andrew Weatherall, cunoscutul DJ și muzician a murit în primele ore ale acestei dimineți, luni 17 februarie 2020, la Whipps Cross Hospital, Londra. Cauza morții a fost o embolie pulmonară. El a fost tratat la spital, dar, din păcate, cheagul de sânge a ajuns la inima lui. Moartea sa a fost rapidă și pașnică. Familia și prietenii săi sunt profund întristați de moartea sa și își iau timp pentru a-și aduna gândurile. Anunțuri suplimentare privind aranjamentele funerare vor fi făcute la timp.”

 

Omagiile au fost deja inundate de la prietenii și fanii lui Andrew. Colegul său de DJ, Dave Haslam, a postat un mesaj pe Twitter: „Nu-mi vine să cred că scriu asta. #RIP Andrew Weatherall (6 aprilie 1963 – 17 februarie 2020). Unul dintre cei mai mari, mai drăguți, distractivi tipi pe care i-am cunoscut vreodată”.

Citeşte şi: A murit şeful Tesco. Poliţia a deschis dosar de moarte suspectă

Într-un interviu cu The Guardian în 2016, Andrew a vorbit despre cum nu și-a pierdut niciodată dragostea pentru muzică. „Cred că nu am pierdut niciodată acel lucru pe care l-am avut când aveam 12 ani și îmi invitau colegii în jurul casei mele”.