Doliu în lumea Educației. O îndrăgită învățătoare s-a stins din viață. A crescut generații de copii!

Comuna Păulești e îndurerată, după ce un om de bază a comunei s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de primarul Dănuț Soare.

17 nov. 2021, 15:57
Doliu în lumea Educației. O îndrăgită învățătoare s-a stins din viață. A crescut generații de copii!

Doliu în lumea Educației. Este vorba despre învățătoarea Poldina Cherciu, care a fost educator și învățător pentru generații de copii.

Doliu în lumea Educației. O îndrăgită învățătoare s-a stins din viață. A crescut generații de copii!

”┼ DUMNEZEU SĂ VĂ IERTE, DOAMNA ÎNVĂȚĂTOARE.

Comunitatea din Păulești este îndurerată deoarece astăzi se desparte de un cadru didactic în persoana doamnei Cherciu Poldina, cea care a fost educator, învățător și chiar mamă pentru atâtea generații de copii.
Colectivul primăriei, cadrele didactice, generațiile de copii, comunitatea și toți cei care au cunoscut-o, își vor aminti cu dragoste și recunoștință de un om deosebit, o ființă dragă sau poate de prima mea învățătoare.

Primarul Dănuț SOARE, colegii din primărie, d-na director și cadrele didactice de la Școlile din comună, cu regret în suflet suntem alături de familia îndoliată, pentru pierderea suferită.

SINCERE CONDOLEANȚE !”, a fost mesajul transmis de Danut Soare, primarul comunei.

Bilanţ coronavirus 17 noiembrie. Peste 3.500 de noi infectări şi aproape 300 de morţi în 24 de ore

Incidenţa covid-19 în Capitală a scăzut aproape de 5 la mia de locuitori, potrivit DSP Bucureşti. De altfel, numărul infectărilor noi cu virusul SARS-COV 2 scade în toate judeţele.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 17 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 3.535 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2, dintre care 63 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Până astăzi, 17 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.752.103 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 9.869 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

În intervalul 16.11.2021 (10:00) – 17.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 350 de decese (177 bărbați și 173 femei), din care 51 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

Citește și: Doliu în PNL. Primar liberal din Constanța, decedat la doar 54 de ani!