Doliu în lumea filmului. Actorul Harry Hains, cunoscut în serialele „American Horror Story” şi „The OA”, a murit la doar 27 de ani

Doliu în lumea filmului, după ce actorul Harry Hains, a murit săptămâna trecută, pe 7 ianuarie. Tânărul s-a stins din viaţă la doar 27 de ani, iar motivele nu au fost făcute publice până în acest moment, scrie ziarul spaniol La Vanguardia.

RomaniaTV.net
14 ian. 2020, 12:11
Doliu în lumea filmului. Actorul Harry Hains, cunoscut în serialele „American Horror Story” şi „The OA”, a murit la doar 27 de ani

Harry era cunoscut pentru rolurile interpretate în seriale precum „American Horror Story” şi „The OA”.

Mama actorului a împărtăşit vestea tristă pe reţelele de socializare, aducându-i şi un mic omagiu, a publicat câteva fotografii cu fiul ei. Harry Hains apare în diferite ipostaze ale vieţii sale, dar şi în personajele pe care le-a interpretat în scurta sa carieră.

La 7 ianuarie frumosul meu fiu a murit. Avea 27 de ani şi întreaga lume la picioare. Însă, din păcate, a fost nevoit să lupte cu o boală mintală şi cu dependenţa. A fost o scânteie care a strălucit cu putere pentru scurt timp… Îmi vei lipsi, Harry, în fiecare zi a vieţii mele„, a scris Jane Badler în acel mesaj.

Jane, sunt de neconsolat. Harry a fost unul dintre tinerii cei mai străluciţi, mai charismatici şi mai fermecători din câţi am cunoscut„, a scris actorul John Stamos pe Internet.

Originar din Australia, Harry s-a mutat ulterior în Londra, New York și, în final, în Los Angeles, în funcție de contractele pe care le avea în modelling, actorie și muzică.

Cu doar 6 zile înainte de a muri, vorbea cu entuziasm despre planurile sale pe 2020. „Către 2020! Noua eră deja a început‘, scria el pe Instagram, unde posta și o fotografie cu el, în compania unei prietene.

Să mergem cu toții înainte, să trăim în prezent, să ne bucurăm de fiecare moment al acestui frumos nou început – La mulți ani! – Am atâta iubire și recunoștință pentru tot ce am în viața mea„, scria el. Spunea că este anul său și avea o grămadă de planuri legate de carieră.