DOLIU în lumea filmului! Am pierdut o mare actriţă, toţi românii îi vor duce dorul! Vestea vine la doar câteva zile după alt deces

Doliu în lumea filmului, după ce o cunoscută actriţă, de o frumuseţe rară în tinereţe, a plecat dintre noi. Ea va rămâne în sufletul celor care au urmărit toată seria James Bond, cu celebrul agent britanic 007. Nadja Regin a murit la vârsta de 87 de ani, în cursul zilei de luni. Actrița sârbă a apărut în ambele filme cu spioni din anii 1960, Din Rusia cu dragoste și Goldfinger.

RomaniaTV.net
08 apr. 2019, 11:57
DOLIU în lumea filmului! Am pierdut o mare actriţă, toţi românii îi vor duce dorul! Vestea vine la doar câteva zile după alt deces

Decesul vine după ce, săptămâna trecută, colega ei din Goldenfinger, Tania Mallett, a murit la vârsta de 77 de ani.

„Ne pare foarte rău să aflăm că Nadja Regin a murit la vârsta de 87 de ani”, au scris directorii companiei care au lansat celebrele filme cu James Bond.

Nadja a jucat rolul dansatoarei din buric, Bonita în thrillerul britanic Goldfinger din 1964, alături de Sean Connery.

De asemenea, în 1963, în filmul „Din Rusia cu dragoste”, a jucat-o pe amanta britanic spionului Kerim Bey. Nadja a dezvăluit odată că inițial era reticentă să joace un rol în legendarul film de spionaj.

„Pentru a fi sinceră, de la început am fost foarte jenată, pentru că erau atât de mici roluri mici. Dar odată ce Regina a avut un rol mic ca o fată Bond (la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra), m-am gândit, bine, dacă este suficient de bun pentru Majestatea Sa, nu ar trebui să fiu așa de jenată!”, a spus ea.

Rolurile sale de televiziune au inclus Avengers, Danger Man, The Saint și Dixon of Dock Green.

Recent, ea și-a dedicat timpul să scrie.

Romanul „Victimele și proștii” a fost publicat sub numele ei complet, Nadja Poderegin.