Doliu în lumea filmului! Celebrul actor Tyler Christopher a murit la doar 50 de ani

Lumea filmului american este în doliu, după ce actorul Tyler Christopher, cunoscut pentru rolurile din „General Hospital" și „Days of Our Lives", a murit la vârsta de 50 de ani.

01 nov. 2023, 09:05
Doliu în lumea filmului! Celebrul actor Tyler Christopher a murit la doar 50 de ani
Celebrul actor Tyler Christopher a murit la doar 50 de ani

Celebrul actor Tyler Christopher a murit la doar 50 de ani. Vestea morții actorului a căzut ca un trăsnet peste colegii și prietenii săi cărora nu le vine să creadă că acesta nu mai este în viață.

Citește și Doliu în lumea filmului! Actriţa Raquel Welch a murit la vârsta de 82 de ani

Celebrul actor Tyler Christopher a murit la doar 50 de ani

„Tyler Christopher a fost cu adevărat talentat, care a luminat ecranul în fiecare scenă pe care a jucat-o și care a adus bucurie fanilor săi loiali prin jocul său actoricesc”, a spus actorul american Maurice Bernard.

Reprezentantul lui Tyler Christopher, Chi Muoi Lo, a declarat pentru CNN, că actorul a murit marţi dimineaţă.

„Această veste a fost incredibil de şocantă şi sunt devastată de pierderea lui. A fost un actor foarte talentat şi, mai important, un prieten uimitor. Inima mea este alături de prietenii şi familia sa care l-au iubit atât de mult”, se arată în declaraţie.

Tyler Christopher l-a interpretat pe Nikolas Cassadine și Connor Bishop în serialul „General Hospital” , apărând în 1.153 de episoade din 1996 până în 2016.

Totodată, în perioada 2001- 2019, acesta a apărut în 160 de episoade din „Days of Our Lives”.

Născut în statul american Illinois, Tyler Christopher a fost căsătorit cu actrița Eva Longoria din 2002 până în 2004 și a avut doi copii cu cea de-a doua soție, jurnalista Brienne Pedigo de care s-a despărțit în 2021.

După moartea actorului care pe data de 11 noiembrie ar fi împlinit vârsta de 51 de ani Frank Valentini, producătorul executiv al serialului „General Hospital”, a scris pe X, fostul Twitter, că are „inima frântă”.

Moartea lui Christopher este al doilea șoc în lumea filmului, după decesul lui Matthew Perry, actorul care a jucat rolul lui Chandler în serialul ”Friends” și care a murit la vârsta de 54 de ani.

Perry a fost găsit sâmbătă în stare de inconştienţă, în jacuzzi, de asistentul său la locuinţa sa din Los Angeles.

„Sunt atât de multe de spus, dar deocamdată ne vom lua un moment pentru a ţine doliu şi a digera această pierdere uriaşă”, au explicat colegii actorului în comunicat.

„În acest moment, gândurile şi dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii lui şi de toţi cei care l-au iubit din întreaga lume”, au adăugat ei.

Citește și Actriţa Anne Heche a murit la o săptămână după ce a fost rănită grav într-un accident de maşină. Este doliu în lumea filmului