Actriţa Anne Heche a murit la o săptămână după ce a fost rănită grav într-un accident de maşină. Este doliu în lumea filmului

Actriţa Anne Heche a murit la o săptămână după ce a intrat cu maşina într-o casă din cartierul Mar Vista din Los Angeles. În urma impactului, maşina a luat foc.

12 aug. 2022, 23:09
Actriţa Anne Heche a murit la o săptămână după ce a fost rănită grav într-un accident de maşină. Este doliu în lumea filmului

Actrița Anne Heche a murit. Vestea cumplită a fost dată de buna sa prietenă Nanci Davis, pe reţelele de socializare. Anne avea doar 53 de ani.

Actriţa Anne Heche a murit. Doi copii au rămas orfani de mamă

Citeşte şi Scriitorul Salman Rushdie, autorul „Versetelor Satanice”, a fost înjunghiat în timpul unui interviu. Cine a cerut asasinarea sa

Anne avea doi fii, care acum au rămas fără mamă.

„Cerul are un nou Înger. Prietena mea iubitoare, amabilă, amuzantă, simpatică, îndrăgită și frumoasă Anne Heche a plecat în Rai. Îmi va lipsi teribil de mult și voi prețui toate amintirile frumoase pe care le-am împărtășit”, a scris prietena actriţei pe Instagram.

Reprezentanţii familiei au precizat că, deşi actriţa este legal decedată, conform legislaţiei din California, inima sa încă bate, pentru că nu a fost deconectată de la aparate, astfel încât Fundaţia OneLegacy să aibă timp să găsească oameni care au nevoie de organele ei pentru a supravieţui.

Reamintim că în urmă cu o săptămână, celebra actriţă a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat cu maşina într-o casă din cartierul Mar Vista din Los Angeles. În urma impactului, autoturismul a luat foc.

Pompierii au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge flăcările. Actrița a suferit arsuri grave şi a fost dusă la un spital local de paramedicii Departamentului de Pompieri din Los Angeles, în stare critică.

Potrivit NBCLA, actriţa conducea cu viteză pe o stradă rezidențială, iar Mini Cooper-ul albastru a intrat într-o casă cu două etaje din Mar Vista. Ofițerii cred că este posibil ca mașina să fi lovit inițial o bordură și că s-a răsturnat.

„Din păcate, din cauza accidentului său, Anne Heche a suferit o leziune anoxică severă cerebrală şi rămâne în comă, în stare critică. Nu se aşteaptă ca ea să supravieţuiască”, declara după accident reprezentantul actriţei.

Anne Heche este un veterană a televiziunii şi filmului care a devenit cunoscută la sfârşitul anilor 1990 ca parteneră a lui Ellen DeGeneres. După ce relaţia s-a încheiat, Heche a spus că atât mediatizare, cât şi notorietatea care au venit după au fost în detrimentul carierei ei.

Ea a jucat în „Donnie Brasco (1997) şi „I Know What You Did Last Summer” (1997), „Six Days Seven Nights” (1998). Serialele TV în care a apărut: „Ally McBeal”, „Everwood”, „Men in Trees” şi „The Michael J. Fox Show”, „Gracie’s Choice” şi „Vanished”. A primit un trofeu Daytime Emmy pentru rolul din „Another World”.

Citeşte şi O actriță din serialul „Beverly Hills, 90210” este în comă. Cu ce boală a fost diagnosticată