Doliu în lumea filmului! Un regizor faimos s-a stins din viață

Lumea filmului a mai pierdut o stea. Cunoscutul regizor francez Jean-Jacques Beineix s-a stins din viață la 75 de ani, în locuința sa din Paris.

15 ian. 2022, 21:14
Doliu în lumea filmului! Un regizor faimos s-a stins din viață

Doliu în lumea filmului! Anunțul trist a fost făcut de familia sa, care a declarat că bărbatul a pierdut lupta cu o boală grea.

Doliu în lumea filmului! Un regizor faimos s-a stins din viață

Beineix a devenit cunoscut odată cu primul său film, Diva (1981), iar în 1986 a surprins cu filmul Betty Blue, în rolurile principale fiind Jean-Hugues Anglade și Beatrice Dalle. Drama erotică a fost nominalizată la premiile Oscar și a devenit al optulea film cu cele mai mari încasări ale anului în Franța.

”Te iubesc”, a scris actrița Beatrice Dalle, precizând că filmul respectiv a reprezentat una dintre cele mai frumoase pagini din viața ei.

Printre altele, Beineix a mai regizat The Moon in the Gutter, cu Gérard Depardieu și Nastassja Kinski printre protagoniști.

Un regizor a murit după ce a fost scăpat de pe targă

Este vorba despre Octavian Fulger, regizor care s-a stins în urmă cu doi ani, după ce infirmierii de la Spitalul Floreasca i-ar fi fracturat coastele atunci când l-au mutat din ambulanță.

Nora lui Octavian Fulger (70 de ani) spune că regizorul suferea de hemoragie digestivă, dar medicii au refuzat să-l interneze. Bărbatul aflat în stare de semiconștiență a ajuns acasă cu o ambulanță, dar la scurt timp a decedat. Acuzațiile femeii nu se opresc doar aici.

Pe pagina de socializare, femeia a postat un mesaj cutremurător, în care spune că Spitalul de Urgență Floreasca ar fi un laborator al morții. „Socrul meu Octavian Fulger a murit acum. I-au fracturat coastele infirmierii când l-au mutat din ambulanță. Conducători criminali. Opriți genocidul împotriva românilor. Toți cei ce au guvernat și guvernează România, pas cu pas, clipă de clipă au produs un dezastru în Sistemul Medical. FLOREASCA- Spitalul Clinic de Urgență Aseară. Cel mai mare spital de urgență;

– oameni căzuți lângă gardul spitalului lăsați sa moara spre totala nepăsare a cadrelor medicale. Medicul de gardă se afla la 1 metru fata de cel căzut. Lipsa de empatie, încălcarea grosolana a jurământului.

-gândaci.

Libărcile se plimba în voie într-un spațiu ce se vrea curat.

Bodyguarzii mișună mai ceva decât gândacii în jurul gardului ca poate le pica un ciubuc.

-pacienții, aparținătorii etc., ținuți la gardul spitalului precum ciumații.

– secția UPU ținută intenționat goală

– socrul meu adus a doua oara cu Ambulanta, diagnostic de Hemoragie Digestivă.

Refuzata internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore și trimis înapoi cu ambulanta acasă în stare de semiconstiență.

Personalul de pe Ambulanță s-a codit să-l transporte înapoi la domiciliu până nu au primit ceva în buzunarele lor largi. Imperiul mafiei medicale Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fabrica de făcut bani din suferința oamenilor. Ticăloșilor”, a postat ruda regizorului care a murit.

Citește și: Doliu în televiziune! A murit actrița Betty White, cu doar câteva săptămâni înainte să împlinească 100 de ani