Doliu în televiziune! A murit actrița Betty White, cu doar câteva săptămâni înainte să împlinească 100 de ani

Doliu în lumea televiziunii americane! A murit actrița Betty White, din cauze naturale, cu mai puțin de trei săptămâni înainte de a împlini 100 de ani.

01 ian. 2022, 13:19
Doliu în televiziune! A murit actrița Betty White, cu doar câteva săptămâni înainte să împlinească 100 de ani

Betty White a murit în jurul orei 9.30 și, potrivit unei persoane apropiate, decesul a survenit din cauze naturale. Betty White avea 99 de ani, iar pe 17 ianuarie ar fi împlinit 100 de ani.

Betty White a continuat să apară pe scenă și ultimii ani de viață. La 92 de ani juca în serialul de comedie „Hot in Cleveland”.

A devenit celebră datorită rolului principal din serialul de televiziune „The Golden Girls”, care a fost difuzat între 1985 și 1992.

Actrița a câștigat 5 premii Primetime Emmy, dintre care două pentru „The Mary Tyler Moore Show”, unul pentru „Golden Girls” și unul pentru apariția din 1975 în „SNL”. De asemenea, a fost nominalizată la mai multe ediţii ale premiilor Globul de Aur şi a câştigat un Grammy în 2012.

Betty White s-a născut în suburbia Oak Park din Chicago pe 17 ianuarie 1922, singurul copil al părinților Tess, o femeie casnică, și Horace White, un inginer electrician. Familia s-a mutat în California câțiva ani mai târziu – ajungând în cele din urmă în Los Angeles, unde viitoarea vedetă a crescut în umbra Hollywood-ului.

Citește și Scandal în avion pe purtatul măştii. O actriţă din Baywatch a lovit şi scuipat un bătrân care nu avea faţa acoperită, scene ireale VIDEO

Citește și Doliu imens pentru o îndrăgită actriță. Și-a găsit părinții morți chiar înainte de Crăciun!