Doliu în lumea fotbalului. A murit fostul internaţional Viorel Turcu

Viorel Turcu s-a stins din viaţă la vârsta de 60 de ani. Fostul internațional, care a câștigat titlul în Liga 1 cu FC Argeș, Dinamo și Steaua și Cupa României în două rânduri cu cele două echipe bucureștene, s-a stins din viaţă din cauza unui infarct.

29 nov. 2020, 22:15
Doliu în lumea fotbalului. A murit fostul internaţional Viorel Turcu

Doliu în lumea fotbalului. Acesta s-a născut pe 9 august 1960, Viorel Turcu a jucat în cariera de profesionist, începând din 1977 și până când s-a retras, în 1992, la FC Argeș, Steaua, Dinamo, FC Olt Scornicești, UTA Arad, Nistrul Chișinău și Szarvasi Vasas.

Doliu în lumea fotbalului. S-a stins fostul internaţional Viorel Turcu

Potrivit Federației Române de Fotbal, a câștigat titlul în Liga 1 cu FC Argeș, Dinamo și Steaua și Cupa României în două rânduri cu cele două echipe bucureștene.

Totodată, fostul internaţional a adunat și 7 selecții pentru echipa națională, reușind să înscrie o dată, notează Mediafax.

După cariera de fotbalist încheiate la 32 de ani, în 1992, în Ungaria, nu a avut o viaţă prea uşoară. Fostul atacant a fost diagnosticat cu diabet, boală care i-a provocat în timp pierderea ambelor picioare.

”Îmi stăpânesc cu greu lacrimile. Aseară am vorbit cu Viorel. Nu avea nimic. Stabilisem să ne vedem pe 1 decembrie. Acum 10 minute am primit un telefon de la băiatul sau. L-a găsit mort în pat. A făcut infarct în somn”, a declarat Helmut Duckadam, prieten apropiat al lui Viorel Turcu, citat de DigiSport.

Citeşte şi: Lumea fotbalului este în doliu. A murit un fost jucător al echipei naţionale