DOLIU în lumea fotbalului! Un tânăr fotbalist din Academia Barcelonei a murit într-un tragic accident auto

Lumea fotbalului este zdruncinată de o nouă mare tragedie. Un tânăr jucător, trecut pe la academia Barcelonei din SUA, a murit după ce a fost lovit de o mașină, la vârsta de doar 21 de ani.

11 iul. 2022, 22:34
DOLIU în lumea fotbalului! Un tânăr fotbalist din Academia Barcelonei a murit într-un tragic accident auto

Fotbalistul Carter Payne, care a jucat la Academia Barcelonei din Statele Unite, a murit după ce a fost lovit de o mașină în statul Georgia. Payne jucase cu Barcelona Residency Academy și cu echipa masculină a Universității din Michigan.

Tânărul mergea pe un scuter electric când a fost lovit de un vehicul, iar o informaţie a televiziunii locale WTOC indică faptul că șoferul vehiculului care l-a lovit pe Payne a fugit de la fața locului.

Jucătorul a fost apoi dus de urgență la spital cu elicopterul, dar din nefericire a murit din cauza rănilor grave.

„South Georgia Tormenta FC este profund întristat de pierderea tragică a fundașului Tormenta FC 2, David Carter Payne”, a comunicat Tormenta FC într-un comunicat.

Citeşte şi: Care e alimentul preferat al românilor pe care David Popovici nu îl consumă sub nicio formă. „E un obicei mai special, funcţionează la mine”

„Membru al echipei Tormenta FC 2 din 2022 USL League Two, Payne a fost un atlet extraordinar, coechipier și prieten.

Carter a fost internat la Memorial Health: Southeast Georgia Hospital după ce a fost implicat într-un accident de vehicul, în Statesboro, Georgia. Familia lui Carter , prietenii și întreaga Națiune Tormenta sunt profund îndurerați.”, a mai adăugat clubul pe Twitter, potrivit Realitatea.

Tormenta FC și Fundația Ibis au creat Fondul Carter Payne pentru a accepta donații în numele familiei tânărului, donațiile mergând către familie pentru a finanța o nouă Bursă Carter Payne.

Citeşte şi: Doliu în Ucraina. Un fost fotbalist al lui Dinamo Kiev a murit în război la doar 47 de ani