Doliu în lumea influencerilor – Regina blogurilor pentru mame s-a sinucis la 47 de ani

Heather Armstrong a fondat Dooce la începutul anilor 2000, un blog în care vorbea despre muncă, sex și părăsirea bisericii mormone.

11 mai 2023, 12:34
Doliu în lumea influencerilor – Regina blogurilor pentru mame s-a sinucis la 47 de ani

Heather Armstrong, care a devenit celebră în anii 2000 vorbind despre provocările maternității pe blogul său, Dooce, a murit la vârsta de 47 de ani, informează BBC.

Heather Armstrong era supranumită și regina blogurilor pentru mame. Ea a devenit celebră încă din anul 2000 când a vorbit pe blogul său, Dooce, despre problemele maternității.

Sinucidere șocantă! Olimpia Bratu a fost găsită spânzurată chiar în instituția pe care o conducea
Anunțul trist a fost făcut chiar de iubitul ei, Pete Ashdown, care a declarat că a găsit-o moartă în casa lor din Utah. Conform primelor informații se presupune că femeia s-a sinucis.

Heather Armstrong a fondat Dooce la începutul anilor 2000, un blog în care vorbea despre muncă, sex și părăsirea bisericii mormone. Numele site-ului provine de la o glumă personală care se referea la faptul că nu reușea să pronunțe rapid cuvântul „dude” (tip), potrivit rapoartelor Associated Press și New York Times. În 2002, Armstrong a fost concediată de la locul de muncă, după ce s-a descoperit că blogul era al ei. Site-ul a fost redeschis șase luni mai târziu, după ce a rămas însărcinată. Armstrong a detaliat crizele de furie ale copiilor săi, provocările sale, lupta cu alcoolismul și depresia postnatală.

Controversat model OnlyFans, sinucidere pusă sub semnul întrebării. Apropiaţii sunt în stare de şoc: „A fost cea mai bună mamă, soră, fiica și prietenă. Avea un râs contagios”

La apogeul popularității sale, Dooce avea mai mult de opt milioane de cititori pe lună, potrivit Vox. Asta se întâmpla în 2009 – în același an în care Armstrong a făcut parte din lista anuală a Forbes a celor mai influente 30 de femei din mass-media.

În 2002, Armstrong a fost concediată de la locul de muncă, după ce s-a descoperit că blogul era al ei.

Site-ul a fost redeschis șase luni mai târziu, după ce a rămas însărcinată. Armstrong a detaliat crizele de furie ale copiilor săi, provocările sale, lupta cu alcoolismul și depresia postnatală.

Potrivit unei estimări citate de Wall Street Journal, până în 2009, blogul ar fi generat venituri de 40.000 de dolari pe lună din publicitatea plătită.

Armstrong și-a transformat succesul într-o prezență puternică în social media și în trei cărți, inclusiv cartea de memorii „It Sucked and then I Cried (2009): How I Had a Baby, a Breakdown and a Much Needed Margarita”.