Controversat model OnlyFans, sinucidere pusă sub semnul întrebării. Apropiaţii sunt în stare de şoc: „A fost cea mai bună mamă, soră, fiica și prietenă. Avea un râs contagios”

Modelul OnlyFans "Coconut Kitty", care avea milioane de urmăritori pe OnlyFans și Instagram, şi-a pus capăt zilelor. Moartea ei este învăluită în mister.

22 feb. 2023, 17:03

Un cunoscut model OnlyFans și-a luat viața în circumstanțe învăluite încă în mister. Apariţiile Dianei Deets stârneau întotdeauna controverse ca urmare a modului în care îşi edita pozele, în scopul de a părea adolescentă. Vârsta ei reală nu era cunoscută de nimeni şi era dificil de estimat din cauza modului în care îşi edita pozele, dar se presupunea că ar fi avut în jur de 24 de ani.

Coconut Kitty s-a sinucis pe data de 12 februarie, iar anunţul decesului a fost postat pe pagina ei de Instagram.

E nedrept. Viața e nedreaptă. Ne-am fi dorit să o cunoașteți așa cum prietenii și familia o cunoșteau. Vedeți, a fost ca o rază de lumină pentru această lume. Strălucea mereu. Nu aveai cum să o oprești. Era determinată și puternică, dar și o draguță cu cel mai bun suflet pe care l-am văzut. Întotdeauna încerca să-i facă pe cei din jur să se simtă bine. Voia ca toată lumea să aibă de câștigat„, se arată în mesajul postat pe Instagram.

Citeste si De la Jocurile Olimpice pe Only Fans. Cine este Alexandra, tânăra sportivă care a lăsat prejudecăţile deoparte în schimbul sacilor cu bani: „Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, apoi mi-am dat seama că părerile lor nu-mi plătesc facturile”

Apropiaţii au declarat despre Diana Deets că era „tipul de persoană care lasă totul pentru a te ajuta când ai probleme și pentru a-ți fi alături„.

Potrivit New York Post, cei dragi și-o amintesc drept „cea mai bună mamă, soră, fiica și prietenă„. „Râsul ei era contagios„, au scris apropiații, în mesajul publicat pe Instagram.

Controversat model OnlyFans, sinucidere pusă sub semnul întrebării

„Coconut Kitty” strânsese o avere de 450.000 de dolari. Totuşi, se pare că banii nu i-au adus fericirea, existând suspiciuni că modul în care și-a câștigat existența i-a cauzat o depresie.

Modul în care își edita pozele i-a determinat pe mulţi să o acuze că, în acest fel, atrage pedofili.

M-am săturat de oameni care comentau modul în care arătam atunci când prestam în fața camerei. M-a cam deranjat„, spunea ea într-un articol din Rolling Stones, în 2021.

Citeste si Fiul lui Adrian Mutu şi iubita lui, vedete pe Only Fans? Mario Mutu face senzație pe rețelele de socializare

Totul a pornit de la pasiunea Dianei de a picta cu acrilice. Cu timpul, a simțit nevoia să-și completeze veniturile. Primul pas a fost să o scoată la lumină pe Coconut Kitty.

La un moment dat mă întrebam cum pot să fac bani din arta mea. Și apoi am decis să merg către artă digitală. Așa am creat-o pe Coconut Kitty. Voiam să fac ceva care arată în viața reală ca un caracter anime, bărbie mică, ochi mari, care să-mi semene, pentru că foloseam pozele cu mine și le editam„, povestea tânăra.