Doliu în lumea interlopă. Bărbatul a făcut infarct şi a murit

Alain Mina, un cunoscut personaj al lumii interlope, fin al celebrului Coco Anghel, a decedat în urma unui atac de cord. Acesta avea probleme cardiace de câțiva ani și mai suferise un infarct acum ceva timp. Al doilea, însă, i-a fost fatal.

RomaniaTV.net
23 apr. 2020, 19:51

Se pare că bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar ar fi refuzat să i se facă investigații, invocând că substanțele folosite conțin iod. Astfel, starea sa de sănătate s-a înrăutățit și a intrat în stop cardiorespirator, iar asta i-a adus moartea. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață.

Moartea lui Mina a șocat întreaga lume interlopă, care a transmis pe rețelele de socializare sute de mesaje de adio și condoleanțe pentru familia îndurerată. 

Coco Anghel i-a fost naș de căsătorie

Alain Mina a fost luptător și s-a remarcat înainte de Revoluție, atunci când a știut să se impună mai ales prin forța pumnului. Pe atunci, tânărul l-a cunoscut pe Coco Anghel, luptătorul care a introdus spaima în pungașii vremii. Coco i-a devenit bun prieten și a acceptat să-i devină naș de căsătorie, informează Cancan.

Înainte de 1989, regretatul interlop a fost implicat într-un scandal violent, în urma căruia i-a rupt în bătaie pe lăutarii localului, iar ulterior a fost închis. 

Reabilitat, Alain a urmat Facultatea de Drept, după care s-a implicat, în special, în afaceri imobiliare. Cu o situație financiară foarte bună, despre care s-a vehiculat că ar ajunge la peste două milioane de euro, acesta s-a apropiat inclusiv de mediile politice, însă nu a renunțat niciodată la anturajele care l-au consacrat.