Doliu în lumea interlopă din România. Adrian Minune, răpus de durere!

Doliu în lumea interlopă! Mama lui Kany Spoitoru, pe numele său adevărat Florin Avram, a murit, iar la priveghi au participat şi manelişti celebri, printre care şi Adrian Minune.

15 ian. 2021, 09:11
Doliu în lumea interlopă din România. Adrian Minune, răpus de durere!

Doliu în lumea interlopă! Adrian Minune a susținut un de recital, lângă sicriul mamei unui temut interlop. Manelistul a primit câte o bancnotă de 200 de lei pentru fiecare dedicație pe care a făcut-o. Adi Minune a cântat melodie după melodie, toate de jale, pentru Amama lui Kany Spoitoru, pe numele său adevărat Florin Avram.

Doliu în lumea interlopă

Deși lui Adi Minune îi place să facă dedicații, de această dată lucrurile au stat diferit. Manelistul a pomenit extrem de rar numele unor persoane, iar acest lucru s-a întâmplat la cererea fiului defunctei, scrie WOWbiz.

Kany Spoitoru l-a bătut pe Tzancă Uraganu

Într-un dosar în care sunt inculpate 20 de persoane din clanurile Chiroaica și Spoitoru, Kany  a fost condamnat la 9 ani și trei luni de închisoare sub acuzația de tentativă la omor calificat. Dosarul este la Curtea de Apel, iar o soluție este așteptată în curând. În noiembrie 2019, Kany Spoitoru a reapărut în prim-plan, după ce, la o petrecere, l-a bătut pe manelistul Tzancă Uraganul.

Petrecere cu manelişti, oprită de Poliţie în Bucureşti. Adrian Minune şi Tzancă Uraganul, între invitaţi

Tzancă Uraganu a povestit la o emisiune telebizată că interlopul Kany Spoitorul i-a cerut o sumă de bani și de aici până la un adevărat scandal nu a mai fost decât un singur pas. „A vrut să-i dau niște bani, iar eu nu m-am supus. Cunosc genul acesta de oameni care, când văd că un solist primește mulți bani din dedicații, trimit pe cineva sau cer chiar ei bani. Petrecerea era în familia lui, avea spate. Am depus plângere”, a povestit Tzancă Uraganu.