Petrecere cu manelişti, oprită de Poliţie în Bucureşti. Adrian Minune şi Tzancă Uraganul, între invitaţi

Politistii din Capitală au descins sâmbătă noaptea într-un penthouse unde mai multe persoane petreceau pe muzica lui Adi Minune si Tzancă Uraganul. Toate persoanele au fost amendate. Si nu au fost singurele petreceri din Capitala la care au descins politistii. Oamenii legii au dat amenzi totale de aproape 200.000 de lei pentru nerespectarea regulilor anti-COVID.

RomaniaTV.net
01 nov. 2020, 06:48
Petrecere cu manelişti, oprită de Poliţie în Bucureşti. Adrian Minune şi Tzancă Uraganul, între invitaţi

Poliţiştii din Capitală au descins în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un apartament de tip penthouse din sectorul 6 unde era organizată o petrecere cu manele. Aici au fost găsite 11 persoane, între care Adrian Minune și Tzancă Uraganul, conform unor surse.

Toţi participanții la petrecere au fost sancționați pentru încălcarea măsurilor de prevenire și combatere a pandemiei. În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei.

De asemenea, oamenii legii au oprit și un botez cu zeci de persoane în sectorul 3 al Capitalei. Toţi participanții de la botez au fost identificați și sanctionați cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei. Administratorul localului a fost sancționat și el cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

„La data de 31 octombrie 2020, în jurul orei 21:10, Secţia 23 Politie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că la un restaurant din Sectorul 3, se desfăşoară un eveniment (botez), cu aproximativ 100 de persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul secţiei, care au constatat faptul că la evenimentul respectiv participă 73 de persoane, în două săli”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Toti participanţii au fost identificaţi şi sanctionaţi contraventional cu amenzi, în valoare totală de 15.000 de lei. Administratorul localului a fost sancţionat şi el cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

De asemenea s-a întocmit şi un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Poliţiştii au oprit şi o petrecere cu 32 de participanți într-un pub din sectorul 5.