Doliu în lumea medicală din România! Un reputat medic ATI s-a stins din viaţă

Unul dintre cei mai apreciaţi medici din Satu Mare a murit marţi seara. Medicul anestezist Lupşa Aurel este cel care a format Terapia Intensivă din Satu Mare.

01 iun. 2022, 17:47
Doliu în lumea medicală din România! Un reputat medic ATI s-a stins din viaţă

Doliu în lumea medicală din România! Anunţul a fost făcut de către conducerea Spitalului Judeţean Satu Mare.

O veste tragică, neașteptată. Cel care condus, și format ani de-a rândul destinele terapiei intensive sătmărene, dr. Lupșa Aurel, a plecat dintre noi în această seară. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a transmis Spitalul Judeţean Satu Mare.

În vârstă de aproximativ 70 de ani, doctorului Lupşa îi plăcea să joace fotbal. La fel s-a întâmplat şi luni după masa. Când a ajuns acasă însă i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardio-respirator. Un vecin a chemat ambulanţa, dar medicul Lupşa nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Citeste si Tragedie uriaşă: un cunoscut cântăreț a murit imediat după concert. Avea 55 de ani şi îl ştia toată ţara!

Doliu în lumea medicală din România! Fostul şef al secţiei ATI de la Spitalul Judeţean Satu Mare s-a stins din viaţă

 

Medic primar cu o uriașă experiență medicală, dr. Aurel Lupșa și-a iubit meleagurile natale și a ales să profeseze la Spitalul Județean Satu Mare, acolo unde a format – sub coordonarea sa – generații întregi de profesioniști în Terapie Intensivă.

Nu pot să cred! Dr. Lupsa Aurel, Un OM extraordinar, de o bunătate indescriptibilă, un coleg deosebit a plecat dintre noi. Dumnezeu l-a iubit mai mult decât noi… odihnă veșnică și recunostință eternă!”, este mesajul dr. Mircea Muncean.

Citeste si Ion Iliescu este în doliu: a murit primul său colaborator din FSN! Politicianul a fost găsit fără suflare în tramvaiul 23 din Bucureşti