Tragedie uriaşă: un cunoscut cântăreț a murit imediat după concert. Avea 55 de ani şi îl ştia toată ţara!

KK, un star de la Bollywood al cărui nume real era Krishnakumar Kunnath, a încetat din viață subit, la vârsta de 55 de ani, după ce a susținut un concert în fața a zeci de mii de oameni.

01 iun. 2022, 14:26
Tragedie uriaşă: un cunoscut cântăreț a murit imediat după concert. Avea 55 de ani şi îl ştia toată ţara!
Tragedie uriaşă: un cunoscut cântăreț a murit imediat după concert

Tragedie uriaşă: un cunoscut cântăreț a murit imediat după concert. Decesul a intrat în atenția tuturor, astfel că oamenii legii au deschis o anchetă pentru a afla cu certitudine ce s-a întâmplat, de fapt.

Tragedie uriaşă: un cunoscut cântăreț a murit imediat după concert. Avea 55 de ani şi îl ştia toată ţara!

Krishnakumar Kunnath a murit marţi seară, în jurul orelor 22:30, fiind transportat de urgență de la hotelul unde era cazat, către spital. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru el, astfel că au constatat decesul. Autorităţile au deschis pe loc o anchetă pentru a analiza circumstanțele în care s-a petrecut totul, dar și ce a dus la o astfel de tragedie. Medicii iau în calcul drept cauză a decesului un stop cardiac. „Decesul artistului KK a fost provocat de un stop cardiac”, a declarat Aroop Biswas, responsabil al guvernului statului Bengalul de Vest, a cărui capitală este Calcutta. Anchetatorii și polițiștii anchetează asupra posibilităţii unui deces din cauze nenaturale, după ce artistul a fost găsit cu o rană la faţă!

Este doliu în lumea medicală. A murit un renumit medic: „Viaţa a fost dură cu dânsul”

Născut la Delhi într-o familie venită din sudul Indiei, Krishnakumar Kunnath a debutat în lumea muzicii cu jingle-uri publicitare. Asemeni multor cantautori din India, cântecele sale au fost utilizate în cinema interpretate play-back de actori. Printre succesele sale din anii 2000 figurează piese ca „Aankhon Me Teri” din filmul „Om Shanti Om”, sau „Khuda Jaane” din filmul „Bachna Ae Haseeno”. Moartea sa prematură a suscitat un val de omagii pe reţelele de socializare. „Cântecele sale ilustrează o amplă paletă de emoţii care inspirau oamenii de toate vârstele”, a scris pe Twitter premierul indian, Narendra Modi, în timpul ce fanii artistului au inundat reţeaua Instagram cu mesaje de condoleanţe. Decesul cântăreţului intervine după ce rapperul Sidhu Moose Wala, foarte popular în India şi în diaspora din Canada, a fost ucis duminică, străpuns de gloanţe în maşina sa în apropierea locuinţei sale din statul Punjab (nord-vest). Poliţia a evocat pista unei „rivalităţi între bande”, numeroase în acest stat afectat de traficul de droguri, heroină şi mai ales opiu, alimentat de Pakistan şi Afganistan.

Un cântăreţ a murit la doar 28 de ani. A fost ucis în timp ce conducea