Tragedie în Capitală. Un renumit chirurg a murit după ce s-a aruncat de la etaj

O tragedie a avut loc, joi, în Capitală. Un medic chirurg în vârstă de 34 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul unui bloc. Poliţiştii au deschis dosar penal.

29 sept. 2022, 14:49
Tragedie în Capitală. Un renumit chirurg a murit după ce s-a aruncat de la etaj

Tragedie în Capitală. Un medic a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc din Sectorul 2. Este vorba despre doctorul Radu Chirică, unul dintre cei mai cunoscuți medici chirurgi din Capitală.

Radu Mirică, în vârstă de 34 de ani, era medic specialist chirurgie generală la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” București”. De asemenea, era Vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.

Medicul avea experiență în tratamentul patologiei ginecologice oncologice, în special a cancerului mamar și competențe în Chirurgie laparoscopică ginecologică.

Tragedie în Capitală. Un medic s-a aruncat de la etaj

Citeşte şi Fugar urmărit ca-n filme de poliţişti şi prins cu focuri de armă pe câmp

Tragedia s-a petrecut joi dimineaţă, în Sectorul 2 al Capitalei. Oamenii legii au fost sesizaţi prin apel la 112 că un bărbat a căzut de la etajul unul bloc.

Imediat, la faţa locului au ajuns echipajele de prim ajutor şi poliţiştii. Toate eforturile medicilor de a salva viaţa colegului lor au fost în zadar.

„În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, informează Poliţia Capitalei.

Trupul neînsuflețit al medicului va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Citeşte şi Scene şocante în trafic. Un bărbat a fost lovit intenţionat cu maşina VIDEO