Doliu în lumea medicală. Medic de familie, mort la doar 41 de ani: ”Ai salvat atat de multi oameni in pandemia de Covid si nu numai, iar pe tine n-ai putut”

Ștefan Veliceasa, medic de familia, a încetat din viață. Pacienții și cunoscuții deplâng pierderea medicului de doar 41 de ani.

11 apr. 2024, 12:00
Doliu în lumea medicală. Medic de familie, mort la doar 41 de ani: ”Ai salvat atat de multi oameni in pandemia de Covid si nu numai, iar pe tine n-ai putut”

Doliu în lumea medicală. Medicul de familie Ștefan Veliceasa a murit la doar 41 de ani.

”Stefan Veliceasa ne-ai redus la tacere…

Ai salvat atat de multi oameni in pandemia de CoVid si nu numai, ti-ai salvat mama de atatea ori, iar pe tine n -ai putut. Asa erai tu, DOAR pentru ceilalti.

Un DOCTOR extraordinar si un prieten pe care l-am iubit enorm … Atat de devreme om perfect …

Citește și: Un asistent medical din Dâmbovița a murit subit sub privirile soției și a copilului său! Robert a încetat din viață la doar 30 de ani, la o zi după ce ajunsese la urgențe din cauza durerilor de cap

Dumnezeu sa te ierte si sa te aseze cu cei drepti

Iti multumim pentru tot, Stefan”, a scris o apropiată a medicului pe Facebook.

Ștefan Veliceasa a fost medic specialist medicină de familie în București. Era de origine din Suceava. În perioada 2001-2007 a urmat cursurile Universităţii de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Citește și: O femeie însărcinată a murit la spital. Iubitul femeii face acuzații grave: Spunea că o doare și medicii că are o cădere psihică

Într-un interviu din 2021, Ștefan Veliceasa mărturisea că este adept al digitalizării în medicină.

”Folosesc foarte multe instrumente digitale pentru partea imagistică, pentru a calcula diverse formule sau diverse ponderi. De asemenea, folosesc zona digitală pentru prognosticuri în unele analize în care vreau să văd un trend și să văd ce evoluţie ar putea avea în funcţie de alţi parametri. Centralizarea informaţiei, accesul ușor pe care pot să-l aibă atât pacientul, cât și medicul asupra aceleiași informaţii sunt foarte importante, pentru că ne oferă timp”, spunea medicul.