Doliu în lumea medicală. Un cunoscut şi apreciat medic s-a stins din viaţă

Celebrul medic dermatolog, Silvia Bilous, din Pitești s-a stins din viață după o lungă și chinuitoare luptă cu boala. Familia și prietenii o vor conduce pe ultimul drum vineri, la Mânăstirea Brătienilor din oraşul Ştefăneşti, județul Argeș. 

09 aug. 2021, 12:10
Doliu în lumea medicală. Un cunoscut şi apreciat medic s-a stins din viaţă

Lumea medicală a mai pierdut un doctor valoros. Vorbim despre Silvia Bilous, dermatolog apreciat în Pitești și nu numai. Aceasta suferea de o boală grea, care a şi răpus-o, în cele din urmă. Iniţial, s-a crezut că tratamentul va avea efect, dar cumplita boală a recidivat, iar organismul doctoriţei nu i-a mai putut face faţă.

Vestea despre renumitul medic argeșean a adus tristețe atât colegilor, cât și familiei. Mesajele de condoleanțe au curs pe site-urile de socializare.

„Lumea medicală a mai suferit o pierdere… Dr Bilous Silvia a plecat spre cer, spre veșnicie… Un medic deosebit, de o blândețe inegalabilă și plin de empatie!”, au scris apropiaţii doctoriţei, pe pagina sa de Facebook.

Fiica doctoriței a anunțat că trupul acesteia va fi depus joi la Mânăstirea Brătienilor din oraşul Ştefăneşti, județul Argeș. Iar vineri, tot acolo, va avea loc înmormânatarea.