Doliu în lumea medicinii. A murit psihiatrul Radu Mihăilescu

Psihiatrul Radu Mihăilescu a murit în urma unui infarct. Fostul director al Spitalului Alexandru Obregia din Capitală a decedat la doar o zi după ce a împlinit 59 de ani, informează România TV.

RomaniaTV.net
20 iun. 2013, 19:54
Doliu în lumea medicinii. A murit psihiatrul Radu Mihăilescu

Renumitul psihiatru Radu Mihăilescu suferea de ani buni de diabet. A lăsat în urmă, trei băieţi şi o fată, din căsnicia cu doctoriţa Lucia Mihailescu.

„Îl cunosc pe Radu Mihăilescu de 30 şi ceva de ani, am învăţat împreună, am muncit împreună”, a spus Rodica Năstase, purtător de cuvânt al spitalului „Alexandru Obregia”.

Activitatea sa a fost elogiată de către Dan Prelipceanu, preşedinte al Societăţii Române de Pishiatrie. „A fost în toţi aceşti 20 şi ceva de ani absolut crucial pentru dezvoltarea psihiatriei”, a spus Prelipceanu. „Nu a renunţat, în permanenţă a găsit putere să îi încurajeze pe ceilalţi”, a afirmat şi medicul Florin Tudose.

Radu Mihăilescu a fost director general al spitalului Clinic de Psihiatrie „Alexandri Obregia”, dar şi şef al Catedrei de Psihiatriede la Facultatea de Medicină Titu Maiorescu.