Doliu în lumea muzicii din România. Un artist s-a stins la 37 de ani din cauza COVID. Nu avea nicio boală asociată

Silviu Huţanu, membru al formaţiei SoundCheck Band, a muri joi la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. Bărbatul nu ar fi avut boli grave asociate şi nimeni nu s-ar fi aşteptat ca organismul artistului să fie atât de repede răpus de infecţia cu COVID-19.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 17:18
Doliu în lumea muzicii din România. Un artist s-a stins la 37 de ani din cauza COVID. Nu avea nicio boală asociată

Apropiaţii artistului spun că acesta nu avea alte boli grave, excepţie făcând o hipertensiune pe care o ţinea sub control.

Pe 12 octombrie, Silviu s-a dus la Institutul Regional de Oncologie din Iaşi pentru a-şi face testul PCR, testul de depistare a infecţiei cu COVID-19. Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieşit pozitiv, a fost internat la Spitalul „Căi Ferate” din Iaşi. Pentru că starea lui s-a înrăutăţit şi avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, acolo unde şi-a dat ultima suflare. 

„Cu lacrimi în ochi scriu aceste rânduri. Încă îmi este greu să cred ca acest nenorocit de virus te-a răpus. Ai fost mereu plin de viaţă şi m-ai îndrumat tot timpul spre bine. Cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu să te aibă in pază şi să te ţină lângă El. Drum lin bun prieten! Nu te vom uita niciodată Silviu Huţanu!”, se arată într-unul dintre mesaje.


loading...
Partenerii noștri