Doliu în lumea muzicii populare! După Ciocârlia Olteniei, s-a stins un alt colos. Îndrăgitul interpret avea doar 44 de ani

Lumea muzicii populare este din nou în doliu! După moartea fulgerătoare a cântăreței Victorița Cică, nepoata marelui Amza Pellea, un alt colos al muzicii populare s-a stins la numai 44 de ani,

05 feb. 2024, 12:22
Doliu în lumea muzicii populare! După Ciocârlia Olteniei, s-a stins un alt colos. Îndrăgitul interpret avea doar 44 de ani
Doliu în lumea muzicii populare! După Ciocârlia Olteniei, s-a stins un alt colos

Doliu în lumea muzicii populare! După Ciocârlia Olteniei, s-a stins un alt colos. Este vorba despre George Dorobanțu, artistul argeșean cunoscut sub pseudonimul de ”Blondu”, care a murit sâmbătă seară, la scurt timp după ce a coborât de pe scenă.

Citește și A murit basistul lui Bob Marley. Legendarul artist avea 77 de ani

Doliu în lumea muzicii populare! După Ciocârlia Olteniei, s-a stins un alt colos

Vestea morții a căzut ca un trăsnet peste colegii și fanii artistului cărora nu le vine să creadă că acesta nu mai este.

Deocamdată nu se cunosc care au fost cauzele exacte ale morții lui George Dorobanțu, însă medicii legiști investighează acest caz și spun că în curând vor avea un răspuns.

La scurt timp după moartea artistului, soția sa a postat pe rețelele de socializare un mesaj de adio extrem de emoționant care i-a impresionat până la lacrimi pe fanii lui.

„Iubirea mea, floarea mea, dragostea vieții mele, m-ai lăsat fără să spui un cuvânt. Ai plecat de lângă mine când viața ne promitea multe. Te iubesc și am să te iubesc toată viața mea! Drum lin printre îngeri, sufletul meu!”, a scris soția lui George Dorobanțu pe pagina sa de Facebook.

Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe din partea prietenilor, colegilor, dar și a celor care i-au apreciat muzica și glasul artistului de 44 de ani care a părăsit scena vieții mult prea devreme.

„Pentru cei care doresc să-și ia rămas bun de la prietenul și colegul nostru George Dorobanțu o pot face marți, 6 Februarie 2024, la ora 12.00 la Biserica din satul natal Mălureni – Argeș sau până atunci la casa părintească din Mălureni (Minești). Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a artistului.

Pe lângă golul imens pe care l-a lăsat în muzica populară, George Dorobanțu a lăsat o soție și un băiețel de numai câțiva anișori care acum sunt împietriți de durere și nu văd cu își vor trăi viața fără el.

Citește și Ciocârlia Olteniei, îndrăgita solistă de muzică populară Victoriţa Cică, nepoata celebrului Amza Pellea, a murit la 50 de ani