Doliu în lumea muzicii populare. Un artist îndrăgit a murit la 43 de ani: Drum lin către îngeri!

S-a stins din viață un cunoscut interpret care avea doar 43 de ani. Este vorba despre Marius Elcu care fusese supus unei intervenții chirurgicale la stomac.

30 iul. 2021, 15:44
Doliu în lumea muzicii populare. Un artist îndrăgit a murit la 43 de ani: Drum lin către îngeri!

Doliu în lumea muzicii populare. Marius Elcu era stabilit în Italia, dar s-a întors în România pentru a-și rezolva problemele de sănătate. La finalul lunii iunie a făcut o hemoragie digestivă și a fost operat de urgență la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani.

Doliu în lumea muzicii populare. Un artist îndrăgit a murit la 43 de ani: Drum lin către îngeri!

Starea artistului se îmbunătățise și apropiații lui erau optimiști că va trece cu bine peste această cumpănă. Nu a fost așa pentru că, după câteva săptămâni a ajuns din nou la spital.

Medicii au făcut tot ce au putut, dar organismul tânărului a cedat. Decesul a survenit în data de 27 iulie. Toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat ca om și ca artist îi deplâng acum plecarea mult prea timpurie.

Citeşte şi: Doliu în lumea artistică! Un îndrăgit interpret de muzică populară a murit la 54 de ani, după ce a fost lovit de o dubă
„O voce minunată, ce te liniştea sufleteşte, un caracter bun, un dascăl minunat. A participat la toate festivităţile culturii româneşti, a încântat cu glasul dulce, a liniştit cu graiul sincer. Respectul şi onoarea i se citeau pe chip. Drum lin către îngeri, dragul nostru Marius!, este unul dintre mesajele de condoleanțe pentru Marius Elcu.”, este unul dintre comentariile lăsate de fani.

Pe 3 iulie, prietenii lui au făcut un apel umanitar prin care a cerut oamenilor să doneze sânge pentru Marius. Din păcate, deși s-au mobilizat pentru a-l ajuta, rezultatele nu au fost cele pe care și le-a dorit toată lumea.

„Lui Marius i-a venit taxiul, deși este din aceeași generație cu mine, și s-a dus să-și întâlnească neamurile și pe toți cei care i-au ascultat glasul de dascăl. Dumnezeu să-l odihnească!”, este unul dintre numeroasele mesaje transmise pe Facebook.

Citeşte şi: Doliu în lumea muzicii populare. Vestea care l-a întristat pe Grigore Leşe. S-a stins din viaţă unul dintre artiștii cu care a colaborat în nenumărate rânduri