Doliu în lumea artistică! Un îndrăgit interpret de muzică populară a murit la 54 de ani, după ce a fost lovit de o dubă

Doliu în lumea muzicii populare! Corin Dobrinescu s-a stins din viață în mod neașteptat, după ce a fost lovit de o dubă pe raza localității Horezu.

22 mai 2021, 23:14
Doliu în lumea artistică! Un îndrăgit interpret de muzică populară a murit la 54 de ani, după ce a fost lovit de o dubă

Corin Dobrinescu, interpret de muzică populară, de profesie inginer, a murit la 54 de ani, în accidentul tragic din județul Vâlcea. Artistul era pieton, iar șoferul dubei nu l-a mai putut acoli.

Paramedicii au ajuns la fața locului și au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Șoferul dubei care l-a lovit pe Corin Dobrinescu nu a consumat alcool, au spus reprezentanții IPJ Vâlcea.

„Astăzi, 22 mai a.c., în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă și, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat”, au transmis autoritățile locale.

Victima, în vârstă de 54 de ani, este Corin Dobrinescu, de profesie inginer, absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești, absolvent al Școlii de Arte si Meserii din Sibiu – secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

„Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată”, a transmis Centrul Creației Vâlcea, după tragicul eveniment.

Citește și Mărturii sfâşietoare, făcute de fosta soţie a lui Ion Dichiseanu, la înmormântarea îndrăgitului actor: „Îl voi iubi până închid ochii”

Citește și Ion Dichiseanu a fost înmormântat la Cimitirul Bellu cu onoruri militare. Regretatul actor, condus pe ultimul drum în aplauze