Doliu în lumea muzicii. Un artist cunoscut din Suceava, mort la 44 de ani după ce s-a infectat cu COVID

Lumea muzicii pierde din nou o valoare. Daniel Dragomirescu, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din Suceava, a murit la doar 44 de ani.

01 oct. 2021, 18:44
Doliu în lumea muzicii. Un artist cunoscut din Suceava, mort la 44 de ani după ce s-a infectat cu COVID

Doliu în lumea muzicii.  Bărbatul era internat la SJU Suceava după ce a fost depistat pozitic cu coronavirus, însă acesta nu se afla însă la secţia de Terapie Intensivă.

Doliu în lumea muzicii. Un artist cunoscut din Suceava, mort la 44 de ani după ce s-a infectat cu COVID

Cunoscuţii spun că Daniel Dragomirescu suferea de astm bronşic până să dezvolte o formă severă de coronavirus, care i-a provocat un stop cardio-respirator.

Daniel Dragomirescu este unul dintre cei mai talentați chitariști din Suceava. Acesta a absolvit Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” din Iaşi, iar pe urmă a devenit conferenţiar universitar doctor la aceeaşi universitate. Era şi unul dintre cei mai apreciaţi profesori de chitară din România şi a fost membru al formației „Artis Band”.

De altfel, în urmă cu doar câteva săptămâni  mezzosoprana Gabriela Rîmbu a murit la doar 52 de ani, după o carieră de peste trei decenii. Anunțul dureros a fost făcut de Reprezentanții instituției. Mezzosoprana va fi condusă pe ultimul drum luni.

Gabriela Rîmbu, mezzosoprană în Corul Operei ieşene, s-a stins din viață. Vestea a fost dată pe pagina de Facebook a Operei Națională Română Iași.

Citeşte şi: Lumea artistică din România este în doliu. Un mare cântăreț de muzică populară s-a stins din viață: „Ne-a părăsit pentru a cânta în corul îngerilor alături de Ion Dolănescu”
‘Stimați spectatori, După o zi plină de repetiții, avem o veste cutremurătoare. Colega noastră Gabriela Rîmbu, mezzosoprană în Corul Operei ieșene de mai bine de trei decenii, s-a stins astăzi din viață.’, arată postarea ONRI.

‘Trupul neînsuflețit al artistei a fost depus la Capela Casa Funerară Drăgan (str. Eternitatea, nr. 47). Luni, 13 septembrie, între orele 9:00 și 11:00, Gabi va fi depusă în foaierul Operei, urmând a fi înmormântată la Cimitirul “Sfântul Vasile” (șos. Tudor Neculai, nr. 26), de la ora 13:00. Cu imensă durere transmitem condoleanțe familiei! Va rămâne veșnic în amintirea noastră. Dumnezeu să o odihnească în pace!’, a mai transmis Opera Națională Română Iași.

Citeşte şi: Doliu în lumea medicală! Medicul Ovidiu Burlacu, șeful Secției de Chirurgie Toracică de la Spitalul Municipal Timișoara, a încetat din viaţă