Doliu în lumea politică. A murit fostul viceprimar al Iaşului, Constantin Neculau

Mihai Chirica, primarul Iașului, a anunţat că fostul viceprimar al oraşului, Constantin Neculau a murit. Politicianul s-a confruntat în ultima vreme cu probleme grave de sănătate, potrivit ziaruldeiasi.ro.

RomaniaTV.net
03 mart. 2020, 16:01
Doliu în lumea politică. A murit fostul viceprimar al Iaşului, Constantin Neculau

„Primarul Municipiului Iași, domnul Mihai Chirica, își exprimă profundul regret la aflarea veștii încetării din viață a domnului Constantin Neculau, fost consilier local și viceprimar al municipiului Iași (2004 – 2008). Pe parcursul întregii sale activități administrative, Constantin Neculau a contribuit substanțial la elaborarea și concretizarea a numeroase proiecte cu efecte benefice pentru comunitatea ieșeană. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a transmis edilul Mihai Chirica.

În 2011, Neculau a suferit un accident vascular cerebral. În ultimii ani el se retrăsese din viața publică din cauza problemelor de sănătate pe care le avea.

Constantin Neculau a fost membru PRM și, ulterior, PSD. El a fost viceprimar în perioada 2004 – 2008, și a avut mai multe mandat de consilier local.