Doliu în lumea presei! Un cunoscut prezentator de radio a murit

Doliu în lumea presei, după ce un cunoscut prezentator de radio s-a stins din viaţă. Legendarul prezentator a murit la vârsta de 96 de ani, moartea sa fiind confirmată de agentul său.

RomaniaTV.net
28 ian. 2020, 15:58

Este vorba despre Nicholas Parsons, care a fost cu familia lui în ultimele momente, potrivit Metro. 

Cariera lui Parsons a început în urmă cu mai mult de un sfert de secol. Cel mai cunoscut job al său a fost de prezentator al seriei Just a Minute de la BBC Radio 4.

Jurnalistul Piers Morgan a fost afectat de moartea lui Parson. „Un om minunat care a adus multă distracție, strălucire și plăcere pentru milioane de oameni de-a lungul timpului„.

Baschetbalistul Kobe Bryant a murit într-un accident rutier

Doliu în lumea sportului, după ce baschetbalistul Kobe Bryant a murit la 41 de ani într-un accident de elicopter din Calabasas, California, duminică, 26 ianuarie, transmite TMZ. Fiica în vârstă de 13 ani a lui Kobe Bryant, Gianna, se afla şi ea în elicopterul care s-a prăbuşit duminică în Calabasas, accident soldat cu cinci decese, relatează CNN. Potrivit sursei citate, Bryant îşi ducea fiica la un turneu de baschet.

Am auzit zgomotul avionului și apoi un boom„, a relatat Richard Winton, reporterul L.A. Times, adăugând că munții au fost cuprinși de ceață.

Originar din Philadelphia, era fiul fostului jucător NBA Joe Bryant. A intrat în NBA direct de la liceu și a jucat întreaga sa carieră de 20 de ani pentru Lakers.

Considerat unul dintre cei mai mari jucători de baschet din toate timpurile, Kobe a fost un All-Star de 18 ori și a câștigat cinci campionate NBA cu Lakers. La 34 de ani, a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care a atins 30.000 de puncte de carieră. S-a retras din joc după sezonul 2015-2016.

În 2018, a câștigat un premiu Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animație pentru Dear Basketball, pe care l-a scris și povestit. Filmul s-a bazat pe o scrisoare pe care a scris-o către The Players „Tribune din 29 noiembrie 2015”, în care anunța retragerea sa.