Doliu în lumea regală. A murit Prinţesa Elisabeth von Bismarck

Prinţesa Elisabeth von Bismarck, soţia prinţului Ferdinand von Bismarck, a murit la vârsta de 84 de ani.

08 iun. 2023, 14:57
Doliu în lumea regală. A murit Prinţesa Elisabeth von Bismarck

Prinţesa Elisabeth von Bismarck a decedat duminică seară, a anunţat familia sa, confirmând o informaţie apărută în tabloidul german Bild.

Născută Contesa Elisabeth Lippens, ea era originară din Belgia, iar în 1960 s-a căsătorit cu prinţul Ferdinand von Bismarck (1930-2019), strănepotul lui Otto von Bismarck, cancelar al Germaniei din 1871 până în 1890. Din această căsătorie au rezultat patru copii: Carl-Eduard, Gottfried, Gregor şi Vanessa.

Citește și: Iată că vin și vești bune pentru Casa Regală a Marii Britanii! Prințesa Eugenie este însărcinată pentru a doua oară: „Suntem foarte încântaţi”

Marea pasiune a Prinţesei Elisabeth a fost „Grădina de fluturi” de pe domeniul istoric Bismarck din Friedrichsruh, în nordul Germaniei. Timp de zeci de ani, Elisabeth von Bismarck a avut grijă de această seră tropicală şi de cei 800 de fluturi din 40 de specii diferite găzduiţi de aceasta.

Citește și: Cum s-a schimbat faţa satului Viscri după ce a fost „adoptat” de Regele Charles al III-lea. Primarul din localitate: „Ne-a ajutat și cu canalizarea, conducta a fost plătită de Casa Regală”