Iată că vin și vești bune pentru Casa Regală a Marii Britanii! Prințesa Eugenie este însărcinată pentru a doua oară: „Suntem foarte încântaţi”

Casa Regală a Marii Britanii are, în sfârșit, și o veste bună! Prințesa Eugenie este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta urmează să nască în vara acestui an.

25 ian. 2023, 11:28
Iată că vin și vești bune pentru Casa Regală a Marii Britanii! Prințesa Eugenie este însărcinată pentru a doua oară: „Suntem foarte încântaţi”
Prințesa Eugenie este însărcinată pentru a doua oară.

După o serie de scandaluri care au urmărit Casa Regală a Marii Britanii se pare că a venit momentul și pentru vești bune. Prințesa Eugenie, una dintre nepoatele regelui Charles al III-lea, este însărcinată pentru a două oară și se pregătește pentru a da naștere micuțului sau micuței în vara acestui an. O declarație oficială din partea Palatului Buckingham a dat vestea uriașă, totodată menționând faptul că Familia Regală este extrem de încântată de această binecuvântare.

Citește și: Controversă imensă provocată de autobiografia Prinţului Harry. Acuzaţii dure la adresa fiului cel mic al Regelui Charles

„Familia regală este încântată, iar August aşteaptă cu nerăbdare să devină un frate mai mare”, a transmis biroul de presă de la Palatul Buckingham într-o declaraţie oficială, citată de Agerpres.
Prințesa Eugenie ocupă locul al 11-lea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, fiind cea mai tânără dintre cele două fiice pe care prințul Andrew le are cu fosta sa soție, ducesa de York, Sarah Ferguson. Prințesa s-a căsătorit în anul 2018 cu Jack Brooksbank la Castelul Windsor. Cei doi au deja un băiețel, pe nume August, care s-a născut în luna februarie a anului 2021.

Prințesa Eugenie este însărcinată pentru a doua oară
Prințesa Eugenie este însărcinată pentru a doua oară

„Suntem foarte încântaţi să vă anunţăm că familia noastră se va mări cu încă un membru în vara acestui an”, a anunţat prinţesa Eugenie printr-un mesaj publicat pe contul ei de Instagram, însoţit de o fotografie ce o prezintă alături de fiul ei, August.

Casa Regală a Marii Britanii urmărită de scandaluri de la moartea Reginei Elisabeta a II-a

De la decesul Reginei Elisabeta a II-a, care a zguduit întreg globul, pare că ghinionul s-a ținut scai de Casa Regală a Marii Britanii. Scandalul dintre Prințul Harry și Casa Regală, iscat în primă fază de documentarul Netflix, a fost ulterior susținut de lansarea cărții sale autobiografice, „Spare“ („Rezervă“). Prințul Harry a dezvăluit detalii despre evenimentele care au condus la decizia sa și a soției sale, Meghan, de a părăsi Casa Regală a Marii Britanii.

De-a lungul vremii, de trei ani încoace, au existat fel și fel de speculații și declarații trunchiate despre asta. Prințul Harry a dorit să-și spună partea sa de poveste foarte detaliat și pe marginea acestor subiecte. Hărțuirea simțită din partea presei pe toată durata relației lor, care a început în vara lui 2016, și sensibilitatea lui Meghan au fost motivele principale pentru care cuplul a decis să se retragă din Casa Regală a Marii Britanii.

Harry şi Meghan au părăsit familia regală în 2020 şi acum locuiesc în Statele Unite. Potrivit unui sondaj recent YouGov, aceştia sunt acum şi mai nepopulari în comparaţie cu prinţul Andrew, fratele lui Charles III, care a fostexclus din monarhie după un scandal sexual.

Citește și: Prințul Harry șochează din nou! ”Am fost născut drept piesă de schimb pentru William. Poate are nevoie de un rinichi”