DOLIU în lumea sportivă. A murit promotorul artelor marţiale în România VIDEO

Florin Burhală, unul dintre fondatorii Federaţiei Române de Arte Marţiale a murit, luni seară, într-un tragic accident de circulaţie. Maşina în care se afla s-a răsturnat într-un lac.

14 iul. 2015, 06:08
DOLIU în lumea sportivă. A murit promotorul artelor marţiale în România VIDEO

Tragedia s-a petrecut pe balta de lângă localitatea Luciu, cunoscută ca raiul pescarilor sportivi din Buzău. Florin Burhală se întorcea cu un prieten de la pescuit, când maşina lor a derapat şi s-a răsturnat în apa adâncă de un metru și jumătate, potrivit România TV.

Localnicii au rămas şocați când au văzut scenele. Cei doi oameni erau captivi în mașina care s-a umplut imediat cu apă. Până să vină salvatorii, sătenii au reuşit să-l scoată pe unul dintre bărbaţi. Celălalt bărbat a fost scos abia după ce maşina a fost adusă la suprafaţă cu un excavator.

Polițiștii cred că şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. „Maşina s-a răsturnat în afara unui drum de exploatare agricolă, într-un iaz. În urma accidentului s-a constatat decesul a două persoane”, a declarat Cosmin Ichim, de la IPJ Buzău.

Florin Burhală, în vârstă de 54 de ani, avea doi copii. El este unul dintre fondatorii Federaţiei Române de Arte Marţiale, iar la Buzău conducea un club sportiv, care anul acesta a obţinut titlul de campioni naţionali la Kempo.