Doliu în lumea sportului. Un mare campion a murit într-un accident cumplit

Este doliu în lumea sportului. Un mare campion al culturismului a murit într-un accident cumplit, în Tulcea. Constantin Bebeșelea, avea 60 de ani, iar mașina pe care o conducea a fost pur și simplu spulberată. Fostul sportiv a intrat cu autoturismul pe contrasens și s-a izbit de un TIR. 

RomaniaTV.net
25 iul. 2020, 05:54

Constantin Bebeșelea conducea o mașină pe DN22-E87, iar la un moment dat a pierdut controlul și s-a izbit de un TIR condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Tulcea. O şoferiţă în vârstă de 25 de ani a încercat să evite tragedia, însă a tras de volan şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentulului, soţia sportivului se află în stare gravă. 

După ce s-a aflat de moartea renumitului culturist, pe reţelele de socializare au început să apară nenumărate mesaje de condoleanţe. 

„Eram copil când l-am cunoscut pe Constantin Bebeșelea. Prima sală de fitness în care am pășit a fost a lui. Un om deosebit, o energie pozitivă, caldă și puternică. Această persoană mi-a influențat viața și cariera, așa am ajuns astăzi să fiu antrenor de fitness și să urmez această cale, iar dânsul mereu m-a ajutat cu sfaturi. De fapt, ajuta pe toată lumea, un om deschis la suflet și la minte. Îi mulțumesc și îi voi fi recunoscător toată viața. Dumnezeu să-l odihnească în pace. „, este mesajul sportivului Eduard Petricioiu.

Citeşte şi Tragedie în televiziune. O reporteriţă de succes a murit în accident, la doar 26 de ani