Doliu în muzica populară. Un cunoscut interpret a murit de COVID

Vasile Barani, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți din Maramureș, a murit în cursul nopții trecute, în urma infecției cu coronavirus.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 12:24

Artistul se confrunta cu probleme de sănătate, însă acestea nu erau atât de grave încât să provoace decesul. Conform vasiledale.ro, acesta s-a simțit rău duminica trecută și s-a prezentat la Spitalul din Sighetu Marmației, unde a rămas internat.

Ulterior, acesta a fost confirmat cu coronavirus și urma să fie transferat la Spitalul suport COVID TBC din Baia Mare. Din păcate acesta a decedat la vârsta de 62 de ani.

”Drum lin spre stele! Ai fost și vei rămâne o stea a muzicii populare! Un reper al muzicii maramureșene! Un prieten care s-a grăbit să plece într-o lume mai bună! Condoleanțe familiei! Rămas bun Vasile Barani!” a scris un coleg al artistului.

”Încă o pierdere mare pentru orașul nostru si pentru toți cei care l-au cunoscut ! Un om bun si de mare valoare , a plecat sa cânte în ceruri , Dumnezeu sa-l odihnească în pace ! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!” este mesajul transmis de o cunoscută interpretă de muzică populară din Maramureș.