Doliu în PNL. A murit subit la 54 de ani în urma unui infarct

Florinel Răduţu Avasiloaie era la al treilea mandat de primar al comunei Ilişeşti din mudeţul Suceava.

03 sept. 2021, 10:19
Doliu în PNL. A murit subit la 54 de ani în urma unui infarct

Doliu în PNL. Primarul comunei sucevene Ilișești a încetat din viață miercuri, la vârsta de 54 de ani. Edilul Florinel Răduțu Avasiloaie a murit în urma unui infarct, scrie Monitorul de Suceava.

Florinel Avasiloaie s-ar fi simţit rău în cursul zilei de marţi, când a acuzat dureri în piept. Aceleași probleme le-ar fi avut şi miercuri, motiv pentru care a plecat de la primărie și a mers acasă să se odihnească.

Doliu în PNL. Din nefericire, în timp ce se odihnea acesta ar fi făcut un infarct. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD, care deşi a încercat resuscitarea primarului din Ilişeşti, în cele din urmă a fost declarat decesul. Florinel Răduţu Avasiloaie era la al treilea mandat de primar al comunei Ilişeşti.

Liderul filialei judeţene Bistriţa-Năsăud a Partidei Romilor, răpus de Covid 19

Liderul filialei judeţene Bistriţa-Năsăud a Partidei Romilor Pro Europa, Emil Neia Lăcătuş, care deţinea şi funcţia de consilier judeţean ales pe lista Alianţei PSD-Pro România-ALDE-UDMR, a murit la vârsta de 58 de ani.

Decesul a fost anunţat public, vineri dimineaţă, de către preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, pe pagina sa de socializare, scrie Agerpres.

Pictorul Matei Lăzărescu a murit la 73 de ani: „Dumnezeu să îl odihnească” 

 

„Profund îndureraţi, am aflat că bunul nostru coleg, consilierul judeţean Emil Neia Lăcătuş, a plecat către Ceruri. Neia, ai fost un om de o bunătate nemăsurată, neobosit, de cuvânt, ai luptat pentru comunitate şi drepturile sale într-un mod exemplar şi mereu am admirat dragostea ta pentru familie”, a scris Moldovan pe Facebook.

Surse oficiale au precizat, pentru AGERPRES, că liderul Partidei Romilor Pro Europa din judeţul Bistriţa-Năsăud a decedat la spital, la terapie intensivă, unde a fost diagnosticat cu COVID-19, având o afectare pulmonară de peste 50%.

Două studente au murit în accident pe Autostrada Soarelui. Elena, una dintre victime, avea 22 de ani și lucra ca instructor de înot
Acesta nu era vaccinat împotriva noului coronavirus. Ultima acţiune publică organizată de Emil Neia Lăcătuş, în colaborare cu Consiliul Judeţean şi Centrul Judeţean pentru Cultură, a fost cea de-a 20-a ediţie a Festivalului Tradiţional al Romilor din data de 15 august, care a avut loc în curtea Complexului Muzeal, cu participarea unor ansambluri şi formaţii din judeţ şi din Mureş.