Două studente au murit în accident pe Autostrada Soarelui. Elena, una dintre victime, avea 22 de ani și lucra ca instructor de înot

Două studente care veneau dintr-o tabără și-au pierdut viața, luni seara, pe Autostrada Soarelui.

31 aug. 2021, 19:06
Două studente au murit în accident pe Autostrada Soarelui. Elena, una dintre victime, avea 22 de ani și lucra ca instructor de înot

Elena, în vârstă de 22 de ani, și prietena ei au murit pe loc, fără nicio șansă de a fi salvate. La bordul mașinii se aflau două femei care au scăpat cu viață.

Tinerele veneau dintr-o tabără din Bulgaria, unde au mers pentru a face voluntariat. Potrivit primelor detalii date de anchetatori, Elena s-ar fi aflat la volanului autoturismului.

Elena abia absolvise Facultatea de Inginerie Medicală. Era fiica unei profesoare de educație fizică și sport din Târgoviște. Și ea era pasionată de sport, astfel că lucra deja ca instructor de înot și lucra de cea care i-a dat viață.

Mașina în care se aflau studentele a intrat într-un parapet și apoi a fost lovit de alte două autoturisme, conform anchetatorilor.

Colegii fetelor sunt șocați și unii au spus despre Elena că era genul de fată care reușea să binedispună mereu pe toată lumea.

„Reușea să ne binedispună, tot timpul responsabilă, cu atenţie deosebită faţă de cei mici. Nu putem să credem că a fost posibil aşa ceva.”, a transmis Luiza Brașov, una dintre colegele Elenei.

Oamenii legii au demarat o anchetă și vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut accidentul.

Accident cu cinci victime în judeţul Olt

Un microbuz a fost implicat marți dimineața într-un accident pe DN 65, în apropierea comunei Bobicești, județul Olt. Cinci persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Potrivit IPJ Olt, accidentul a avut loc marți dimineața pe DN 65-E574, în afara comunei Bobicești, zona Pădurea Saru.

Din primele cercetări, polițiștii ajunși la fața locului au constatat că microbuzul care se deplasa dinspre Slatina către Balș a intrat într-un copac.

Conform Poliției Olt, cinci persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului.

„La data de 31 august a.c., ora 07.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65-E574, în afara comunei Bobicești, zona Pădurea Saru.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur vehicul, respectiv un autovehicul(8+1) cu persoane, ce se deplasa pe direcția Slatina către Balș și care a lovit un copac”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.