Doliu în Poliţia Română. O boală cumplită a ucis-o pe Angela, o poliţistă de doar 31 de ani

Angela, o tânără poliţistă de frontieră din Sighetu Marmaţiei, a murit după ce fusese diagnosticată cu o boală cumplită. Avea doar 31 de ani. Colegii tinerei sunt înmărmuriți de această veste tragică.

17 ian. 2022, 09:55
Doliu în Poliţia Română. O boală cumplită a ucis-o pe Angela, o poliţistă de doar 31 de ani

Doliu în Poliţia Română, după ce o tânără poliţistă s-a stins din viaţă mult prea devreme. Angela avea doar 31 de ani şi a fost răpusă o boală care nu iartă pe nimeni: cancer.

Doliu în Poliţia Română. Avea doar 31 de ani

Angela lucra în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației. Acesta fusese diagnosticată cu cancer de col uterin cu metastază pulmonară. Vestea că Angi nu mai este a fost dată de reprezentanţii Sindicatului Europol, pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Tragedie feroviară. Doi fraţi minori au murit în Bistriţa, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de tren

„Ne luăm rămas bun de la colega noastră Angela, polițist de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației. După o luptă aprigă cu o boală nemiloasă, aseară corpul acesteia a cedat. În urmă au rămas un soț și o familie îndurerată și un colectiv de colegi înmărmuriți de această veste tragică. Drum lin către îngeri, Angela!”, au transmis reprezentanţii Sindicatului Europol pe Facebook.

Reamintim că în luna martie a anului trecut, colegii tinerei poliţiste s-au mobilizat pentru a o ajuta să ajungă la o clinică din Turcia.

„Angi suferă de cancer de col uterin cu metastază pulmonară pentru care are nevoie urgent de tratament la o clinică din Turcia, însă costurile sunt extrem de mari în raport cu posibilitățile familiei. Numai primele 6 procedee pe care trebuie să le urmeze ajung la suma de 30.000 de euro plus la care se vor adăuga și alte investigații medicale. Pentru că dar din dar se face rai, haideți să dăm o mână de ajutor acestei familii greu încercate și să redăm zâmbetul colegei noastre”, anunțau colegii tinerei pe Facebook, în martie anul trecut, potrivit observatornews.ro. 

Din păcate, în urmă cu câteva zile, Angi a murit. Aceasta a lăsat în urmă un soţ şi o familie îndurerată.

Citeşte şi Tatăl Raisei, fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni, declarație sfâșietoare: Dumnezeu va face ca el să plătească tot cu viața