Doliu în presă. Cameramanul unei televiziuni, înecat în mare la Costinești

Vacanța de pe litoralul românesc s-a transformat într-o tragedie pentru Robert. Bărbatul era cameraman la o televiziune națională și a pierit în mare, în dreptul unei plaje din Costinești.

19 aug. 2023, 15:14
Doliu în presă. Cameramanul unei televiziuni, înecat în mare la Costinești

Bărbatul de 43 de ani, decedat vineri la Costinești după ce s-a înecat în mare se numește Robert. Bărbatul lucra pe post de cameraman la o televiziune din București. Cei care l-au cunoscut au lansat un apel umanitar pentru familia îndoliată.

„Robert nu mai este printre noi. Aseara s-a inecat la Costinesti in mare. Cine doreste sa ajute cu bani familia las contul soției mai jos. Dumnezeu sa-l odihneasca!
IBAN: RO39INGB0000999907087126
ING
Rindche Mihaela Marilena” – se arată în mesajul transmis de cei care l-au cunosct pe Robert R.

Citește și: Mihai Mărgineanu îl laudă pe jandarmul care i-a liniștit pe scandalagiii de la Costinești: “Bravo domnului care le-a arătat maimuțoilor diferența dintre un luptător și un bătăuș!”

Robert a fost scoas din mare inconștientă și în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața.

Citește și: Șoferul care a spulberat un grup de tineri în 2 Mai a fost prins în Vama Veche. Are 19 ani și consumase trei feluri de droguri