Mihai Mărgineanu îl laudă pe jandarmul care i-a liniștit pe scandalagiii de la Costinești: “Bravo domnului care le-a arătat maimuțoilor diferența dintre un luptător și un bătăuș!”

Actorul Mihai Mărgineanu, interpretul lui Ardiles din serialul Las Fierbinți, îl laudă pe jandarmul care a intervenit în conflictul de pe plaja din Costineşti şi chiar s-a luptat cu câţiva dintre scandalagii.

19 aug. 2023, 13:53
Mihai Mărgineanu îl laudă pe jandarmul care i-a liniștit pe scandalagiii de la Costinești: “Bravo domnului care le-a arătat maimuțoilor diferența dintre un luptător și un bătăuș!”

Cântărețul și actorul Mihai Mărgineanu, născut și crescut în cartierele mărginașe ale Bucureștiului, ia apărarea jandarmului care a intervenit în scandalul de la Costinești.

„Costinești 2023, vara pe căldură mare.

M-am gândit bine și mi-am dat seama că domnii „cocalari de Costinești” care au ținut posturile de știri câteva zile sunt EXACT (dar exact!) ceea ce îmi displace la România.

Citește și: Scandalagiii de la Costinești au făcut show și la ieșirea din arest! Înjurături și circ în fața secției de poliție

Și da, îmi displace teribil tânărul cu gușă și burtă, încălțat în șlapi prăfuiți, care bea bere (sau vin cu sifon în pahar de plastic) la chioșc alături de „tovarășii lui” cimpanzei, care fluieră după „gagici” în timp ce ascultă niște manele (și nu în surdină) și care, îmbărbătat de cele câteva picuri de alcool în sânge, sare la bătaie din orice, înjură priceput pe oricine pare mai spălat, și face gesturi oribile cu propriul organ către diverși domni sau diverse doamne.

Citește și: VIDEO Scandalos! Jandarmul din Legiunea străină care a imobilizat huliganii pe Litoral este anchetat disciplinar. Secretul rugbistului din trupele de elită

Fiind un băiat crescut în mediu d-ăsta, pe undeva pe la periferia Pantelimonului de unde am plecat NE-uitându-mă înapoi, îmi dau seama că nici la bătaie nu stau prea bine acești Necalificați. Mișcările lor fiind adesea fără țintă, fără formă sau direcție și, de cele mai multe ori, fără niciun rezultat.

Bravo domnului care le-a arătat maimuţoilor în cauză diferența dintre luptător și bătăuș”, a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook.