Doliu în presă. Jurnalista Ramona Feraru a fost găsită moartă în casă

După Cristina Ţopescu, încă o cunoscută jurnalistă din România a fost găsită moartă în casă. Este vorba despre Ramona Feraru, în vârstă de 55 de ani. În ultima perioadă, jurnalista avea probleme de sănătate, iar înainte de a-si da ultima suflare a stat de vorbă cu medicul ei. 

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 14:11
Doliu în presă. Jurnalista Ramona Feraru a fost găsită moartă în casă

Ramona Feraru a murit singură în locuinţa sa din Sectorul 3 al Capitalei. Locuia singură şi din primele informaţii s-a stins din viaţă din cauza unor probleme de sănătate. 

„Îmi este greu sa anunț iarăși dispariția unui vechi jurnalist. Ramona Feraru a încetat din viață. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, a scris jurnalistul Petrişor Cană, pe Facebook.

Ulterior, într-o intervenţie la România TV, Petrişor Cană a declarat că „e încă o zi tristă pentru presa românească”.

„Am aflat cu stupoare vestea de la prietenul ei şi am început să sun. Sunt chiar aici la locuinţa ei. Deocamdată sunt poliţiştii, medicul care a îngrijit-o în ultimele clipe şi probabil că urmează să vină şi cei de la IML. Ştiu că nu se simţea bine, slăbise în ultima vreme, iar ultimul telefon pe care l-a dat l-ar fi dat medicului”, a declarat Petrişor Cană.

Ramona Feraru avea 55 de ani şi de-a lungul carierei a lucrat la mai multe publicaţii din România.