Doliu în presa românească! A încetat din viaţă una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România

Redactor și prezentator de știri radio și realizator de emisiuni TV, jurnalista Roxana Palade a fost răpusă de o boală nemiloasă. Ea va fi înmormântată sâmbătă, 20 martie, în cimitirul vechi din Făgăraş.

19 mart. 2021, 16:36
Doliu în presa românească! A încetat din viaţă una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România
Doliu în presa românească. FOTO: impactfagaras.ro

Doliu în presa românească! Roxana Palade avea 61 de ani. „Perfecţionistă şi dedicată întru totul oamenilor”, aşa o descriu toţi cei care au cunoscut-o pe Roxana Palade, redactor și prezentator TV şi radio. A moderat sute de emisiuni şi a scris sute de mii de ştiri. Acum însă condeiul ei a încetat să mai scrie.

,,A plecat dintre noi mult prea devreme, mai avea atâtea de spus….În durerea sufletească nemărginită, un lucru este cert pentru toți cei care au iubit-o și i-au apreciat munca, amintirea ei va rămâne veșnic vie în suflete noastre„, au scris colegii ei de breaslă din Făgăraş.

Citeste si A murit președintele Tanzaniei, unul dintre cei mai mari constestatari ai coronavirusului. Susţinea că a eradicat boala prin trei zile de rugăciune naţională

O veste care ne-a lăsat fără grai am primit-o în urmă cu câteva minute. Colega noastră de presă, Roxana Palade, a urcat la ceruri! Presa din Făgăraș pierde un jurnalist care și-a dedicat o mare parte din viață profesiei, cu o carieră de mai bine de 20 de ani. Roxana Palade a încetat din viață după o lungă suferință. Dumnezeu să o ierte! Suntem alături de familia îndurerată„, este mesajul colegilor de la salutfagaras.ro

Doliu în presa românească! Roxana Palade a lucrat peste 20 de ani în presă

Astăzi, un capitol din istoria presei făgărășene s-a închis, o dată cu plecarea dintre noi a colegei noastre Roxana Palade, directorul Nova TV Făgăraș. Astăzi „și-a luat rămas bun“ pentru totdeauna de la familie, prieteni, colegi și nu în ultimul rând de la telespectatorii pe care i-a prețuit cel mai mult și pe care nu i-a abandonat până în ultimele clipe ale vieții.

De peste 20 de ani, Roxana a fost pe baricade în Făgăraș și Țara Făgărașului, inițial la Televiziunea Făgăraș, încă de la începuturile ei, Bună Ziua Făgăraș, RTT Făgăraș iar din 2007 a preluat frâiele Nova TV Făgăraș  iar de atunci și până în ultimele clipe s-a preocupat ca totul să meargă ca pe roate. Pentru că așa era ea, Roxana Palade, perfecționistă și dispusă să muncească mult pentru crezul ei. A dat cu pumnul în masă când alții au tăcut și a tăcut când alții vorbeau prea mult. A dăruit comunității făgărășene de-a lungul anilor, sute de mii de știri și a moderat sute de emisiuni. Însă condeiul ei astăzi nu a mai scris deoarece Roxana a plecat dintre noi.

Citeste si Mircea Badea a izbucnit la adresa campaniei de vaccinare! Jurnalistul preferă să se infecteze

A plecat dintre noi mult prea devreme, mai avea atâtea de spus….Jurnaliștii din Făgăraș sunt de-a dreptul copleșiți de vestea plecării ei și transmit condoleanțe familiei. În durerea sufletească nemărginită, un lucru este cert pentru toți cei care au iubit-o și i-au apreciat munca, amintirea ei va rămâne veșnic vie în suflete noastre„, au scris şi jurnaliştii de la fagarasultau.ro.

Trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost depus la Capela Romano-Catolică din cimitirul vechi. Iar slujba de înmormântare va avea loc mâine, de la ora 12.00