Doliu în presă. Un cunoscut realizator de la Radio România a murit la doar 55 de ani

Victor Spirache, unul dintre cei mai îndrăgiţi realizatori de emisiuni de la Radio România, a încetat din viaţă joi, la vârsta de 55 de ani. Victor Spirache, unul dintre cei mai îndrăgiţi realizatori de emisiuni de la Radio România, a încetat din viaţă astăzi la vârsta de 55 de ani. - See more at: http://romania-actualitati.ro/indragitul_realizator_radio_romania_victor_spirache_a_incetat_din_viata-83711#sthash.IUJEyZeX.dpuf

26 nov. 2015, 20:55

Victor Spirache a fost redactor acreditat al Radio România Actualităţi la Senatul României, la începutul anilor ’90, după care s-a consacrat realizării de emisiuni.

Victor Spirache a fost decorat, în anul 2003, cu ordinul „Meritul cultural” clasa întâi, de către preşedintele de atunci al României, Ion Iliescu.

Citeşte şi Paul Grigoriu a murit

Victor Spirache a realizat, de-a lungul carierei sale emisiuni precum „Matinal”, „Post Meridian”, sau, mai recent, „Ascultă noaptea” şi „Sută la sută country”.

Citeşte şi Veste şoc în presă. Jurnalistul Septimiu Roman a murit

Victor Spirache s-a născut pe 16 iulie 1959, la Bucureşti, iar pe lângă Radio România Actualităţi a mai lucrat la Radio Europa FM şi Radio Timişoara. În ultimii ani, Victor Spirache realiza în fiecare duminică noapte emisiunea „Ascultă noaptea”, în care difuza muzică rock şi jazz.