Doliu în PSD. Fost parlamentar și prefect de Gorj a murit în timp ce aștepta o operație

Este doliu în Partidul Social Democrat. Ion Florescu, fost prefect de Gorj în 2009, fost senator și fost deputat,s-a stins din viață astăzi în timp ce era internat într-un spital din Brașov.

20 ian. 2021, 18:16
Doliu în PSD. Fost parlamentar și prefect de Gorj a murit în timp ce aștepta o operație

Doliu în PSD. Politicianul era cunoscut pentru problemele cardiace pe care le avea și mai mult decât atât, se afla internat în spital pentru o intervenție chirurgicală pe cord.

Doliu în PSD. Fost parlamentar și prefect de Gorj s-a stins din viață

Ion Florescu a murit înainte să facă operația. Colegii de partid din PSD Gorj regretă trecerea în neființă a lui Ion Florescu, chiar dacă acesta s-a retras de ani buni de pe scena politică. Ion Florescu ar fi împlinit în martie 71 de ani.

„Astăzi a plecat dintre noi, Ion Florescu. Începând de azi suntem lipsiţi de sfaturile bune, de zâmbetul său care ne dădea încredere că putem birui, pentru dreptate şi pentru adevăr. Îi voi mulţumi toată viaţa pentru tot ceea ce a făcut pentru mine şi pentru toţi care i-au fost alături. Ion Florescu a făcut ca lumea să fie mai bună. Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule Florescu!“, a transmis Adrian Tudor, preşedintele Partidului Verde din Gorj şi fost vicepresedinte al PSD Târgu Jiu.

Ion Florescu a preşedintele Uniunii Judeţene a Sindicatelor Libere Gorj, între anii 1990-1995, după care, timp de un an, a ocupat funcţia de subprefect al judeţului Gorj. Între 1996-2000, Ion Florescu a fost director Direcţia Administraţie Publică Locală a C.J. Gorj.

Ion Florescu a fost ales deputat în legislatura 2000-2004 pe listele PDSR, care a devenit PSD în iunie 2001. În legislatura 2004-2008, a fost ales senator pe listele partidului PSD. În martie 2009, Ion Florescu a fost numit prefect de Gorj.

PSD l-a pierdut săptămâna trecută și pe Dumitru Florea, tatăl procurorului Adina Florea. Acesta a fost consilier judeţean din partea PSD Constanţa, a murit joi, 14 ianuarie. Acesta avea 79 de ani.

Citește și: Doliu în Partidul Social Democrat, unul dintre cei mai tineri primari a murit. Sute de mesaje de condoleanţe. Localnicii au deplâns pierderea edilului
 


loading...
Partenerii noștri