Doliu în PSD. Unul dintre cei mai longevivi membri de partid a murit!

Dumitru Florea, tatăl procurorului Adina Florea, şi fost consilier judeţean din partea PSD Constanţa, a murit joi, 14 ianuarie. Acesta avea 79 de ani.

15 ian. 2021, 08:57
Doliu în PSD. Unul dintre cei mai longevivi membri de partid a murit!

Doliu în PSD. Dumitru Florea a murit joi, 14 ianuarie, din cauza unui infarct. A fost unul dintre cei mai vechi membri ai PSD Constanţa, ocupând timp de 6 mandate şi funcţia de consilier judeţean.

Doliu în PSD. Unul dintre cei mai longevivi membri de partid a murit! Era tatăl procurorului Adina Florea

Dumitru Florea era tatăl Adinei Florea, procurorul care conduce SIIJ – Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie.

Inginer agronom de profesie, Dumitru Florea a intrat în politică alături de sociali-democraţi încă din anii ’90.

„Am fost cu ei de la început, e nevoie în partid de oameni de încredere, nu de figuri din astea care numai măcăne, de care lumea e sătulă. Eu n-am schimbat partidul, am fost acolo şi la greu, şi la bine. Opinia mea a fost opinia mea, nu m-am amestecat cu găştile, ştiţi dvs… Mi-am văzut strict de treaba mea“, a declarat Dumitru Florea (în anul 2018) pentru „Adevărul“.

„Un caracter puternic, o personalitate. Un om de iniţiativă, întreprinzător, om de familie şi cetăţean marcant al Dobrogei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de familia îndoliată”, a scris şi Felix Stroe, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa.

Dumitru Florea a intrat în politică în ’90 și a fost unul dintre cei mai longevivi consilieri județeni (6 mandate). Totodată, era cunoscut și ca un agricultor de succes.

„Suntem onorați că te-am cunoscut. Prietenii și colegii tăi. Sincere condoleanțe familiei!“ este mesajul transmis de colegii de la PSD Constanța.

”Cuvintele sunt de prisos! Profund îndurerat, mă alătur familiei și tuturor celor care îl deplâng pe Dumitru Florea, consilier județean PSD, om implicat al județului nostru și un înțelept de la care noi, cei mai tineri, am avut mereu ce învăța. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Nea Florică!”, a transmis Marius Horia Țuțuianu, fostul președinte al CJC.

Citeşte şi: Doliu în PSD. Liderul a murit FULGERĂTOR. Abia îşi serbase cei 37 de ani