Doliu în PSD. Liderul a murit FULGERĂTOR. Abia îşi serbase cei 37 de ani

Primarul localității Gura Ialomiţei a suferit un ataca cerebral şi nu a mai putut fi salvat.

RomaniaTV.net
12 ian. 2021, 19:58
Doliu în PSD. Liderul a murit FULGERĂTOR. Abia îşi serbase cei 37 de ani

Doliu în PSD. Iulian Ionaşcu, primarul localității Gura Ialomiţei, a murit la câteva zile după ce şi-a sărbătorit ziua de naștere. Avea doar 37 de ani. El a fost răpus de un accident vascular cerebral. Era căsătorit şi avea doi copii.

Primarul comunei Gura Ialomiţei, Iulian Ionaşcu, s-a stins din viață duminică, la vârsta de 37 de ani. Edilul își sărbătorise ziua de naștere miercuri, iar două zile mai târziu a început să se simtă rău.

Transportat la un spital din Constanţa, s-a stabili că suferise un atac vascular cerebral, informează independentonline.ro. Medicii au încercat în zadar să-l salveze.

Ionaşcu a fost ales primar al localității Gura Ialomiţei pe 27 septembrie 2020, fiind la primul mandat.

Locuitorii comunei sunt şocaţi de această veste deoarece au pierdut doi primari în ultimele luni, mai precizează sursa citată. Fostul primar, Cristinel Lambru, a murit în mai anul trecut din cauza afecţiunilor medicale multiple de care suferea.

Doliu în PSD. Anunţul trist a fost făcut pe Facebook
Şi fostul deputat Mihail Sirețeanu s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Politicianul a avut trei mandate în Parlamentul României, între anii 1996-2008. Anunțul decesului a fost făcut de Organizatia Judeteana a PSD Prahova pe pagina oficială de Facebook, iar mesaje de regret și condoleanțe au fost distribuite de mai mulți membri ai partidului, în mediul online.

Mihail Sirețeanu nu s-a ținut departe de scandaluri, fiind condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, acuzat de diverse fapte de corupție, printre care complicitate la diverse acte de comerț care îi erau incompatibile cu funcția deținută sau realizare unor tranzacții, folosind informații obținute datorită funcției ocupate, pentru câștiguri financiare și foloase care nu i se cuveneau.

Doliu în PSD. Fostul deputat Mihail Sirețeanu a murit
„A plecat dintre noi un om bun, un om care a iubit viața, colegul nostru Mihail Sirețeanu, fost deputat de Prahova în perioada 1996-2008 și fost vicepreședinte al CNSLR Frăția!

Suntem alături de familia greu încercată în aceste momente extrem de dificile și le transmitem sincere condoleanțe!

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin spre eternitate!” este mesajul distribuit pe pagina de Facebook a PSD Prahova.
De fostul lor coleg și-au adus aminte și actualii politicieni ai PSD din Prahova. Bogdan Toader, candidat PSD Prahova pentru Camera Deputaților, a distribuit și el un mesaj emoționant de regret cu privire la moartea bărbatului.

„Organizația Județeană PSD Prahova deplânge pierderea colegului, prietenului, omului Mihail Sirețeanu. Un spirit inconfundabil, prețuit de toți colegii de partid și nu numai. Este foarte greu să vorbim la trecut de oameni ca Mihail Sirețeanu.

Știm sigur că o să ne lipsească umorul, spontaneitatea, empatia și implicarea sa! Suntem alături de familia greu încercată, căreia îi dorim putere să depășească asemenea momente! Dumnezeu să te odihnească în pace, Sire!” a scris politicianul în mediul online.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au trimis în judecată pe Mihail  Sirețeanu, în 2006, fiind acuzat de fraudarea Fabricii de armament din Mizil, în perioada 2003-2004, cu o sumă de aproximativ 200.000 de euro. El a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, în anul 2011.