Doliu în România, a murit la 21 de ani: „Ai fost prea bun, te iubim mereu. El este îngerul nostru acum”

Alin Roșieanu, tânărul polițist din Constanța rănit într-un accident, a murit la spital. Alin avea 21 de ani și în numele lui s-au făcut numeroase apeluri pentru donare de sânge.

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 08:47
Doliu în România, a murit la 21 de ani: „Ai fost prea bun, te iubim mereu. El este îngerul nostru acum”

Doliu in Romania. Alin Rosieanu s-a stins. Tanarul politist de doar 21 de ani fusese implicat in urma cu circa trei saptamani intr-un accident rutier. Alin a decedat la Spitalul Judetean Constanta. Alin Roșieanu avea 21 de ani și era pasager în mașina care a intrat într-un copac, în urmă cu două săptămâni, la Cernavodă.

Politistul de 21 de ani, originar din Motru, activa ca politist la Transporturi Feroviare Constanta. Tanarul era pasager in masina condusa de un coleg care a intrat intr-un copac la iesire din Cernavoda. Cei doi nu se aflau in timpul serviciului.

Tanarul politist, ranit grav, a fost internat la sectia Terapie Intensiva. Alin Rosieanu avea nevoie de sange. In urma apelului, mai multi politisti din judetul Gorj au mers la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sange pentru salvarera vietii colegului lor, scrie Dobrogea.tv

”Alin ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă să lupți cu toate puterile. Ne-a demonstrat că atunci când nu se mai poate, se mai poate puțin. Dar atunci când sistemul medical e împotriva ta și nu luptă alături de tine, alegi să nu mai rămâi. În această dimineață inima lui a încetat să mai bată. Știm că Alin este și va fi mereu în sufletele noastre. El este îngerul nostru acum. Mulțumim tuturor celor care l-ați ajutat în drumul său, vă suntem recunoscători! Mulțumim, Alin, că ai fost alături de noi și ca ai luptat să rămâi. Ai fost prea bun, te iubim mereu”, este mesajul postat de prietenii lui Alin, pe o pagină de Facebook dedicată celor care au încercat să-l ajute pe tânărul polițist.

La trei zile de la accident, sindicaliștii de la Europol au lansat un apel pentru donarea de sânge, Alin fiind în acel moment internat în stare critică la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța.