Doliu în România, dirijorul Răzvan Metea a murit la doar 42 de ani de Covid

Răzvan Metea, cunoscut dirijor, compozitor și profesorul la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, a murit joi, din cauza COVID-19. Muzicianul avea doar 42 de ani.

22 apr. 2021, 21:54
Doliu în România, dirijorul Răzvan Metea a murit la doar 42 de ani de Covid

Răzvan Metea, dirijorul orchestrei simfonice „Bigg Dimm a’Band” a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, a murit. Avea numai 43 de ani.

Doliu în lumea presei din România. Un jurnalist cunoscut a murit la doar 47 de ani!

Fusese internat la începutul primăverii, bolnav de covid, și a petrecut mai multe săptămâni în terapie intensivă. Ieșise din comă și se părea că ce a fost mai greu trecuse. Au apărut complicații, însă, iar azi a trecut pe lumea cealaltă.

„Familia și prietenii sunt devastați de veste, încă nu le vine să creadă.  O veste odioasă. A încetat din viață compozitorul, dirijorul și profesorul Răzvan Metea. O mult prea tânără victimă a virusului Covid-19. Condoleanțe și multă putere familiei”, a apărut pe pagina de Facebook Romanian Music Information Center.
Pe Răzvan Metea și pe tinerii talentați din orchestra sa i-ați putut asculta și vedea, în ultimii patru ani, cântând pe faleza din Constanța, în cadrul evenimentelor intitulate „Sunset Sea-mphony”.

Cum a murit Sebastian Corbei, băiatul de 7 ani dispărut în ianuarie. Detalii cutremurătoare din analizele legiştilor