Doliu în televiziune. O personalitate din industria divertismentului s-a stins din viață

Doliu în televiziune. Vestea morții a celebrului Milt Larsen, personalitate de marcă în industria divertismentului, a cutremurat lumea televiziunii. Acesta a fost co-fondatorul faimosului The Magic Castle din Hollywood și un apreciat scriitor pentru serialul Truth or Consequences.

31 mai 2023, 21:08
Doliu în televiziune. O personalitate din industria divertismentului s-a stins din viață
Doliu în televiziune

Doliu în televiziune. Milt Larsen a murit la 92 de ani, înconjurat de cei dragi, la reședința sa din Hollywood, Los Angeles. Potrivit informațiilor oferite de apropiații familiei, acesta a murit în seara de duminică.

Doliu în televiziune

Milt Larsen a avut o carieră de invidiat în industria divertismentului, obținând realizări deosebite care au lăsat o amprentă profundă în domeniile televiziunii, muzicii și magiei.

El a fost implicat în producerea de programe speciale pentru rețele importante de televiziune și a colaborat cu legendarul Richard Sherman la compunerea unor melodii emblematice pentru clasici Disney, cum ar fi „Mary Poppins” și „Cartea junglei”.

Citește și: Dan Michael Schlanger, actor, producător de film şi televiziune şi preşedinte al Bucharest Jewish Film Festival, a murit

Jerry Springer a murit la 79 de ani

Jerry Springer a murit în urmă cu două luni, la 79 de ani. El a realizat Jerry Springer Show timp de 27 de ani, adunând 5.000 de ediții.

În afara emisiunii care i-a purtat numele, Jerry Springer a  fost gazdă pentru America’s Got Talent între 2007 și 2008 și în emisiunea Judge Jerry între 2019 și 2022.

De asemenea, a prezentat mai multe ediții de Miss World și Miss Univers,  emisiuni de radio și a avut numeroase alte apariții în diverse programe TV.

Jerrz Springer, pe numele său complet Gerald Norman Springer, s-a născut pe 13 februarie 1944, în Londra. La 4 ani a emigrat împreună cu părinții lui în Statele Unite. În tinerețe, a lucrat la campania lui Robert F. Kennedy, iar după asasinarea acestuia a început să practice dreptul, fiind partener la o firmă de avocatură timp de 12 ani.

Chiar dacă a devenit celebru ca realizator TV, Springer a avut şi activităţi administrative şi politice. El a fost primar al orașului Cincinnati , în perioada 1977-1978, iar în 1970 a candidat  pentru un loc în Congresul SUA, dar fără succes.