Mihai Morar rupe tăcerea despre retragerea din televiziune. Motivul real pentru care a luat decizia

Mihai Morar a prezentat timp de aproape 13 ani emisiunea "Răi, da' buni", iar acum ceva timp a renunțat la show-ul TV care l-a consacrat și a pus bazele unui nou proiect, podcastul "Fain & Simplu".

19 mai 2023, 12:30
Mihai Morar rupe tăcerea despre retragerea din televiziune. Motivul real pentru care a luat decizia
Mihai Morar rupe tăcerea despre retragerea din televiziune. Motivul real pentru care a luat decizia

Mihai Morar rupe tăcerea despre retragerea din televiziune. Moderatorul podcastului „Fain & Simplu”  susţine că anumite lucruri au un final la un moment dat, aşa cum s-a întâmplat şi cu „Răi, da’ buni”.

„N-am renunțat la televiziune, am renunțat la „Răi, da’ buni”, pe care l-am făcut 13 ani. Contextul ăsta pandemic ne-a trezit pe foarte mulți dintre noi și trezirea mea a fost la modul că îți dai seama că unele lucruri sunt doar o obișnuință, o rutină, și le faci doar pentru că așa spune cineva sau pentru că trebuie să le faci. Însă sunt lucruri cărora în viața asta trebuie să înveți să le dai drumul, și la mine așa a fost”, a spus Mihai Morar pentru VIVA!.

Citeşte şi: Mihai Morar și soția lui, despre problemele din căsnicie. S-au căsătorit după două luni: „Cele mai grele cumpene”

„Aveam impresia c-așa-i bine să fac, că mă vede lumea, dar de fapt nu mă vedea nimeni real, așa cum voiam eu să mă vadă. Și ca să vină în viața ta niște lucruri care să-ți dea ocazia să fii văzut așa cum ești tu, trebuie să dai drumul lucrurilor. Știi, e o ață de-asta, unele fire trebuie să le ducem înapoi după noi, dar alte fire trebuie să le lăsăm, pentru că nu te lasă să mergi mai departe. Iar ața asta cu televiziunea s-a rupt exact când trebuia să se rupă, în anul în care am făcut podcast-ul”, a maik adăugat Mihai Morar.

Citeşte şi: Mihai Morar, despre căsnicia cu Gabriela: „Dacă lucrurile într-o relație nu au un sens, sunt foarte fragile, se pot dărâma”

Atunci când a renunțat la emisiune, Mihai Morar nu știa că va pune bazele unui proiect online, care avea să se dovedească a fi de succes.

„Când am pus punct cu televiziunea, nu știam că voi face un podcast, că se va numi „Fain & Simplu”, dar în lunile alea după ce am terminat cu „Răi, da’ buni” mi-am dat seama care e drumul meu, am avut timp și spațiu să mă gândesc. Plus că numele ăsta, „Răi, da’ buni” nu mă mai caracteriza, nu mai vorbea despre mine. „Rău, da’ bun” a fost editorialul săptămânal pe care eu îl scriam în ziarul local din Baia Mare, când eram în liceu și scriam o pagină despre viața liceenilor, a tinerilor din oraș. Ăla eram eu cel de-atunci, dar au trecut 20 de ani, nu mai eram rău, da’ bun, trebuia să rup ața asta”, a mai spus Mihai Morar.