Doliu la Arhiepiscopia Ardealului. Soția Părintelui din Rădești s-a stins din viață la 22 de ani din cauza Covid. Nu era vaccinată

Soția Părintelui din Rădești, Mihaela Valentina Gaiță, absolventă a Seminarului de la Prislop, a decedat la 22 de ani, după ce a contactat o formă gravă de Covid. Aceasta nu era vaccinată.

28 nov. 2021, 14:21

Soția părintelui din Parohia Rădești, Mihaela Valentina Gaiță, absolventă a Seminarului de la Prislop, a trecut în neființă la vârsta de doar 22 de ani, după ce a contactat o formă gravă de Covid-19.

Robert Turcescu este în doliu. Mama lui s-a stins din viaţă: „Rămas bun, iubită Mamă”

Mihaela Valentina Gaiță a fost întubată aproape o lună de zile, apoi a fost transferată în Ungaria, pentru tratament, când starea s-a agravat. Aceasta nu era vaccinată și nici nu suferea de vreo altă boală.

Aceasta era și absolventă a școlii Postliceale Sanitare din Arad, iar în urmă cu doi ani se căsătorise cu preotul Dan Gaiță, preot paroh la Parohia Ortodoxă Rădești, din județul Arad.

Mihaela Valentina Gaiță s-a născut la Câmpulung Moldovenesc, iar după absolvirea școlii generale, a decis să urmeze cursurile Seminarului Teologic Ortodox „Sfânta Ecaterina” din incinta Mănăstirii, loc de pelerinaj pentru mulț credincioși care vin la mormântul Părintelui Arsenie Boca.

Potrivit publicației locale glasulcetatii.ro, preoteasa avea o înclinație spre fapte bune, iar una dintre amintirile pe care localnicii o poartă vie este concertul caritabil la care aceasta a participat, organizat de Parohia Prunișor pentru o fetiță de doar 9 ani diagnosticată cu o boală rară.

Doliu în PSD! Primarul de 62 de ani al unei comune ieșene, răpus de coronavirus, după trei săptămâni de spitalizare

Slujba Priveghiului a avut loc ieri seară și va continua și azi începând de la ora 19.00, la biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Rădești, iar luni, 29 noiembrie, Slujba Înmormântării se va desfășura la Capela din Tîrnova.