Robert Turcescu este în doliu. Mama lui s-a stins din viaţă: „Rămas bun, iubită Mamă”

Robert Turcescu este în doliu. Jurnalistul trece printr-o perioadă grea, cea mai importantă femeie din viaţa lui s-a stins din viaţă. Maria Turcescu se lupta cu o boală gravă, medicii au făcut tot posibilul să o salveze, însă nu au reuşit.

26 nov. 2021, 14:15
Robert Turcescu este în doliu. Mama lui s-a stins din viaţă: „Rămas bun, iubită Mamă”
Robert Turcescu este în doliu

Robert Turcescu este în doliu. Anunţul trist a fost făcut chiar de jurnalist, unde îşi ia rămas-bun de la mama lui, numind-o „cea mai bună mamă din lume”.

Maria Turcescu va fi înmormântată duminică, în cimitirul din satul Valea Mare, Ştefăneşti, Argeş.

Citeşte şi: Robert Turcescu, intrigat de imaginile în care ar apărea Clotilde Armand lângă sacii cu voturi. „Ne aflăm de 10 luni de zile în plin mister. E mai ceva decât un serial cu Sherlock Holmes”

Robert Turcescu este în doliu

După o lungă, grea şi nemeritată suferinţă, Mama mea, Maria, cea mai bună Mamă din lume, s-a dus astăzi în braţele Tatălui Ceresc. Dumnezeu să o odihnească şi să o aşeze în rând cu drepţii, că nu e om care să o fi cunoscut şi care să nu poată mărturisi despre bunătatea, generozitatea şi frumuseţea sufletului ei.

Îi vom depune mâine seară trupul neînsufleţit la capela cimitirului din satul Valea Mare, Ştefăneşti, Argeş, iar înmormântarea va fi duminică, la prânz, în jurul orelor 12.00, după Sfânta Liturghie.

Rămas bun, iubită Mamă, cea mai bună Mamă din lume…”, este anunţul făcut de Robert Turcescu.